- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Nekem van egy Fiat ilyesmi gépem, hozzá trailerrel amit 2 féle módon is lehet vontatni, stb. Nah, azzal a géppel lehet emelgetni szintén rendesen.

Érdekel valakit egy olyan program, amivel nagyon sok féle fájl-t akár át is lehet konvertálni (alakítani a formátumát). ?
Vagyis, pl vannak cuccok a játékban ugyebár, és van olyan gép, aminek a shop nev fájlját, DDS fájl formátumban csinálták meg. No már most, én, épp az előbb, megnyitottam egy John Deere gép, store.DDS fájlját, és a Mentés másként részben, a PNG formátumot kiválasztottam, és mentettem asztalra. Sikerült, de, a gép i3d-ben az elérési útját stb át kell írnom majd DDS-ről PNG-re.
Aztán tesztelem. 
Akit érdekel a program, az írjon rám priviben!! Jah, és, MAGYAR NYELV!

Még annyit, hogy olyan programot IS találtam, amivel el lehet rejteni a gép IP címét.

Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán tesztelem.