Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
No. Én viszont, szintén egy amolyan ajánlással jöttem még pluszban.

Ez a kamion/trailer pack igen jó, bár a trailert nem ajánlom személy szerint, mert nekem nem jött be pár dolog miatt. Pl hirtelen vagy éles kanyarnál kirepült a trailer vége ha jól emlékszem, így csak a gépet hagytam meg, de az használható szépen!
tesék a szimpla pack linkje:Viszont a következő linken levő packban már több féle szín változatban is megtalálhatjátok ugyanezt a cuccot amit az imént linkeltem, báár, ezt az utóbbi "nagy" packot még NEM teszteltem! De szerintem csak a színüket változtatta meg a tag, magát a gépeket nem hiszem. tehát a link:
Ebben a packban 4 féle színű kamion, és hozzájuk a 4 féle színben levő trailerek.

Fekete, Piros, Fehér és Kék.
Báár, én a Scaniákkal alkotok, amit már korábban linkeltem nektek/ObiGabinak.
Most összedobtam egy Másik amolyan saját verziós packot. Az eredetiben egy Merci Actros volt egy állatszállító trailerrel, egyező színnel, de én kicseréltem a modhosteren talált Fekete/zöld színű Scaniára.
Állati jó lett.
Nagyon passzolnak, csináltam a Kék-Fehér és a Fekete/Zöld Scaniáról, és persze a 2 Trailer rajtuk .
Mint korábban is írtam már, ha tudom, összedobok egy packot, (vagy egyszerre több részes packot), aztán valahova feltöltöm hogy leszedhessétek. 
Ezt a Pénz módot pedig azért hoztam csak, hogy tudjatok pénzt csinálni ahhoz, hogy az Új módokat tesztelni tudjátok azonnal is. NE mentsétek a játékot a pénz móddal, ha nem akarjátok hogy a sok pénz meg is maradjon.

Ezt használom a kép alapján gondolva, én is. Bár, én a játékban is használom, de csak addig és annyit, hogy a teljes gépparkot jobbra gyorsabbra cseréljem.
Nekem nincs türelmem ahhoz, hogy a kis trakesszal meg a rozoga kombájnnal totyogjak. Már csak azért is, mert én nem az eredeti gyári mapon, hanem egy 4 szer nagyobb mapon szeretek játszani, mint pl a már sokat említett, Gross_Kern_Land mapon.
Csak én a régebbi, mondhatni, "csupasz" verziót szeretem, ahol óriási terület van, és sok idő míg a 30 Km/h sebességgel odaérek a túl végére, mint egy 50-60 Km/h sebességűvel.
A túl monopolizált verzióiból 2 amúgy sem indul el a játékban! 
Nah, tehát a pénz mód:Remélem tetszenek a cuccok ezek is.

Új hozzászólás Aktív témák

- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest