- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
gtesteban
üzenetére
Hali.
Ez sajna nálam is így történt amikor próbáltunk játszani sajna, sőőt, 3 an próbáltuk, kettőnknek akadozott a szerverindítónak viszont nem.

Viszont, most MINDENKINEK ÍROM EZT!!!!!!
Meg oldottam a Bad Allocation hibát elméletileg! A bad alloc, azért van, mert a játék, (legalább is egy fórumban ezt olvastam), szóval azért van, mert a játék, nagyobb memóriát akar igénybe venni a gépből, mint amennyit a gép alapból ad neki. ezért dob ki. most leszedtem egy programot, amivel 2 fájlját a játéknak meg lehet nyitni, és 3-4 kattintással ki lehet javítani. de. még nem próbáltam eddig játékban, hogy kidob e, mert épp az imént csináltam én is meg. az egész kb max 5 perc, 2 darab, 1 angol és egy német képekkel és leírással ellátott útmutató is van a letöltésben. viszont, lesz elvileg egy böngészőbővítmény a letöltésben és telepítésekor lehet bejelez a vírusirtó, ugyanis egy Babilon nevezetű böngésző bővítményre veszélyes izét írt ki!!!!!!!!!! erre majd nagyon figyeljetek oda!!!!!! karanténbe tettem, és a telepítést újra kezdtem, és ekkor már rendben ment nélküle minden. nekem AVG-van, eredeti. Vagyis, érdemes ezt feldobni addig a gépre, és a másik fajtát ami fent volt, addig kicsit leállítani hogy az esetleges program ütközéseket kikerüljétek!
Akinek kell a link, ahonnan a program letölthető és a használatával a játék 2 fájlja megnyitható majd javítható vele a játék, az írjon rám PRIVÁTBAN!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest