- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A karakterek animációja is jó volt!
Az hogy lehetett volna még több főellenség, persze lehetett volna, ezt kívántam már több játéknál is amivel szerettem játszani!
Sőt azt hogy legalább még egyszer ilyen hosszú legyen mert akkor dupla annyi élményt nyújtana.
shangri la küldetést hasonlítani ehhez, hát erre sok mindent nem tudok mondani.....
Mi a hasonlóság, ja hogy itt is nyíl van, meg ott is tudod a tigrist irányítani, amúgy ott démonokkal harcolsz, nekem nem sok minden hasonlóság van benne!
Valahogy nem értem, semmi de semmi köze élményben a negyedik részhez.
Ez teljesen más, a Primal után a 4 grafikailag is jóval visszafogottabb, mivel mindkettő megvan így látom a különbséget."mondjuk faék egyszerűségű a játék"
Pont most írtad le, amikor a 3. részével játszottam először sem okozott gondot semmi.
Ennél a játéknál sokkal de sokkal nehezebbek vannak.
Akkor ott is a játék az unalmas mert nem tudom hogyan kell vele játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest