Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Computex 2025: felnőtt az AI?
- Videós, mozgóképes topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Projektor topic
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALLAT001
senior tag
válasz
JoceeHunt #1560 üzenetére
Azzal a szemét madárral én is megszenvedtem, ezt a küldetést hagytam legutoljára ...
Az a titka, hogy amikor megidézi a démonokat, egyet le kell késelni, majd rögtön a madarat figyelni. Ha lekéselsz egy démont, azt "megsiratja" és olyankor egyből lehet szájba lőni
Fontos h ne 2-t szúrj le, mert akkor nem lesz idő rá. Utolsó körben is ez a lényeg csak ne tévessz, mert ha túl sok ellenfelet idéz meg, akkor leszednek
Nekem így lett most a játék 100%
-
törölt tag
válasz
JoceeHunt #1560 üzenetére
Szia! Pedig azt kell csinálni. Én is vagy 20 percig lőttem mire legyőztem.Mindig odafutottam elé és amikor kinyitotta a száját akkor bele kell lőni a szájába mielőtt tüzet okád. Amikor lefekszik a földre akkor a tigrist bele kell mindig küldeni kb 4 szer kell beküldeni a tigrist.
-
Locutus
veterán
válasz
JoceeHunt #1347 üzenetére
Yumáé lesz meg először úgyis, az a legdélebbi az északi részen. Onnan mehetsz bárhova buzzerrel.
Viszont egy kínszenvedés a dolog, lépten nyomon le akar esni. A déli részen még csak itt-ott vijjogott be minden ok nélkül, itt viszont már lépten nyomon be fog, mert sokkal változatosabb a terep magasságban. (és nem a tengerszint feletti magasság függvénye) Úgy vettem észre, hogy leginkább utak felett repülve lehet biztonságban maradni... -
Habugi
addikt
válasz
JoceeHunt #1287 üzenetére
Elég ha megnézed, hogy sikerült az új AC..
Az Ubinak most így sikerült ez két játék.., megjegyzem kopp-kopp, még mindig nem volt se bugom, se fagyásom se semmi problémám az FC4-el, pedig nálam aztán húzva van minden jóideje.., cpu/ram/vga.
Ha Steames lenne mondanám hogy nyomj egy integritás checket a játékra, esetleg megpróbálhatod azt, hogy a kérdéses rész előtt ablakba csapod és adsz high prioritást neki winfosban és/vagy emellé adminisztrátorként indítod.
Ott valami adatírási/olvasási/mozgatási hibát sejtek, hogy ez a memóriában zajlik-e vagy háttértárolón az a marha nagy kérdés.
-
Locutus
veterán
válasz
JoceeHunt #1262 üzenetére
1.5 patch után nekem is ez volt... pár hely amit már felfedeztem újra kérdőjeles lett, illetve lootchestek újra ott voltak, amiket már kinyitottam...
Egyébként most ami meglepett, hogy pagant megölve ugye ott van az utolsó mohan gale journal. Összeszedtem, és vártam a csodát, de semmi
Ehhez tényleg semmi unlock, videó, történet, miegyéb nem tartozik? Csak megvan a 20 és kész? (Ok persze, oda eljutva az embernek leesik mi az a Lakshmana, de akkor is...)
-
antikomcsi
veterán
válasz
JoceeHunt #1245 üzenetére
Én rendesen el szoktam távolítani, nem csak a mappát törlöm.
Nekem a uplay könyvtár jelenleg nem a rendszer meghajtón van, de rendesen be van állítva, hogy hova töltse le a telepítőt, és hova telepítsen, és nem szokott gond lenni. A játék lemezeit nem használom, hagyom, hogy letöltse és telepítse. Ezek után mindig ott tartok, ahol abbahagytam.
Nem tudom, hogy menne e rendesen az sli, de én belefáradtam az egészbe, a jövőben csak 1 kártyás rendszert építek.
Pedig pont az volt a marketing, hogy most veszel egy kártyát, ami erős, és egy-két év múlva csak mellé dobsz egy ugyan olyat már olcsón, és meg van oldva megint a fejlesztés. De sajnos ez így nem működik. Hiába megy másik 10 játékban, ha abban a 2-3-ban vacakol, amivel én játszanék. Igazság szerint most is el tudom érni, hogy menjen a két kártya, csak fele/harmad fps-t kapok, plusz grafikai hibák is vannak. Teljesen használhatatlan jelenlegi formájában.
-
antikomcsi
veterán
válasz
JoceeHunt #1241 üzenetére
Nekem minden uplay-es játék így megy. Feltelepítek egy évek óta nem használt játékot, és szinkronizálja az állásomat. Nem mentegetek semmit sehova. Sokan szidják ezt a felhős mentést, de szerintem jó dolog, én örülök neki, hogy van.
Aminek viszont nem örülök, hogy hiába az új patch, hiába az új meghajtó, crossfire még mindig nincs. Azt hiszem én fel is adom, az életben többet nem fogok cf-el kínlódni.
-
csaba951
veterán
válasz
JoceeHunt #1120 üzenetére
>nem lehet hogy valami windows tűzfal akadályozza a dolgot?
Nem, mert maga a játék és a mp mód is átmegy a tűzfalon. Akkor meg tuti, hogy a co-op is át van engedve.
Azzal a módszerrel amit írtam, mindig sikerül összekapcsolódni. Kipróbáltunk egy csomó más módszert is, de azokkal meg soha nem ment!
-
-
csaba951
veterán
válasz
JoceeHunt #1051 üzenetére
CO-OP - így kell!
Nem lehet egyikőtök sem küldetés közben! Mindketten a szokásos módon elindítjátok a játékot. Aki a host lesz, az nyilván online módban indítja a főképernyőn. Na, ha már bent vagytok mind a ketten, akkor a host behívja ezt a képernyőt.
Itt a CO-OP-ot kell választania. A következő képernyőn a képernyő 3 részre van osztva, itt a legnagyobb, bal szélső képet kell választani. Ekkor lehet kiválasztani, hogy kinek küldünk meghívót.Ekkor aki kapja a meghívót, az kap a jobb felső sarokba egy figyelmeztetést, hogy meghívták. Rákattint, elfogadja. Itt jön egy tájékoztató, hogy mely dolgok lesznek elmentve a csatlakozó játékosnál (értelem szerűen a többi dolog nem lesz nála elmentve). És már kezdődik is a két játék összekapcsolása.
Utólag nézve nem nehéz, de látom, hogy nemcsak nekem nem volt logikus ez a megvalósítás!
Sajnos igen instabil volt amikor kipróbáltuk. 2 óra játék alatt minimum négyszer eset szét a közös játék. De lehet, hogy most már jobb a helyzet.
-
boogie84
veterán
válasz
JoceeHunt #1066 üzenetére
honey badger
Én telóról nézem a fordítást online, amit pl nem értek. -
Locutus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest