- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
(az általam linkelt hsz-em csak a példa kedvéért lett megemlítve.. az egész kiváltó ok arra hogy miért olyan minőségűek a mai játékok amilyenek!) és még te neveztél engem butának! clap, clap! kb 3-4x írtam h nem flame keltés és no offense volt a hszem feléd, te meg most itt úgy viselkedsz mint egy sértődött kisgyerek, pedig pont ezt írtad hogy nem veszed komolyan a hszemet (nem személyeskedtem, de te igen) hiszen ez egy virtuális játszótér! (csak hogy téged izézzelek!), én tűzzel vassal üldözöm a warezolókat, mert ezt adták a pc's gamereknek.. lagos multi játékot, bugoktól hemzsegő konzolportokat!
/ps: szépen jellemezted magad a nekem szánt privát üzenet után! nem kellene ocsmánykodni, mert ahhoz végleg nincs jogod! amúgy nem méltatlak válaszra, mert...
-
zseko
veterán
Ok, rendben
Egyébként pedig veled meg annyiban értek egyet - a vitátok tárgyát adó aláírásodat tekintve
- hogy én sem veszek meg mindent azonnalésrögtön mert a kiadó ezt szeretné. Mivel leszoktak arról hogy demo-t adjanak - amivel azonnal kibukna mennyire szemét játékot akarnának ránk sózni - én jobban rászoktam arra, hogy előtte kipróbálom. Ha demó nincs, akkor ahogy lehet. Az FC3-at sem vettem meg még eddig, viszont mindenképpen megfogom, mert ez megéri az árát, tartalmas szórakozást nyújt.
A legújabb Medal of Honor viszont... ha lenne hányós smiley most az jönne ide. 2012-ben ott tartunk, hogy a billentyűzet beállításakor, ha ütközés van nem törli a másikat! Bogarázd át saját magad hogy melyikkel ütközik a beállítás
Az összes mozdulatra beállíthatom ugyanazt a billentyűt, wtf??
Nem beszélve a játék közbeni hülyeségekről. Ha ezért pénzt adtam volna, lehet tépném a hajam. Vagy a fejlesztőkét. Nem is véletlenül húzták le a tesztekben. Ennyit az ingyenes verziókról. Multiplayer meg nem érdekel, az összes játékom single playeres szinte.
A legújabb TR-t viszont előrendeltem a legnagyobb változatban, mert kell nekem az a Lara baba
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tenisz topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged