Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz dunc #2355 üzenetére

(az általam linkelt hsz-em csak a példa kedvéért lett megemlítve.. az egész kiváltó ok arra hogy miért olyan minőségűek a mai játékok amilyenek!) és még te neveztél engem butának! clap, clap! kb 3-4x írtam h nem flame keltés és no offense volt a hszem feléd, te meg most itt úgy viselkedsz mint egy sértődött kisgyerek, pedig pont ezt írtad hogy nem veszed komolyan a hszemet (nem személyeskedtem, de te igen) hiszen ez egy virtuális játszótér! (csak hogy téged izézzelek!), én tűzzel vassal üldözöm a warezolókat, mert ezt adták a pc's gamereknek.. lagos multi játékot, bugoktól hemzsegő konzolportokat!

/ps: szépen jellemezted magad a nekem szánt privát üzenet után! nem kellene ocsmánykodni, mert ahhoz végleg nincs jogod! amúgy nem méltatlak válaszra, mert...

• zseko

veterán

válasz dunc #2355 üzenetére

Ok, rendben :)

Egyébként pedig veled meg annyiban értek egyet - a vitátok tárgyát adó aláírásodat tekintve :) - hogy én sem veszek meg mindent azonnalésrögtön mert a kiadó ezt szeretné. Mivel leszoktak arról hogy demo-t adjanak - amivel azonnal kibukna mennyire szemét játékot akarnának ránk sózni - én jobban rászoktam arra, hogy előtte kipróbálom. Ha demó nincs, akkor ahogy lehet. Az FC3-at sem vettem meg még eddig, viszont mindenképpen megfogom, mert ez megéri az árát, tartalmas szórakozást nyújt.

A legújabb Medal of Honor viszont... ha lenne hányós smiley most az jönne ide. 2012-ben ott tartunk, hogy a billentyűzet beállításakor, ha ütközés van nem törli a másikat! Bogarázd át saját magad hogy melyikkel ütközik a beállítás :W Az összes mozdulatra beállíthatom ugyanazt a billentyűt, wtf?? :W Nem beszélve a játék közbeni hülyeségekről. Ha ezért pénzt adtam volna, lehet tépném a hajam. Vagy a fejlesztőkét. Nem is véletlenül húzták le a tesztekben. Ennyit az ingyenes verziókról. Multiplayer meg nem érdekel, az összes játékom single playeres szinte.

A legújabb TR-t viszont előrendeltem a legnagyobb változatban, mert kell nekem az a Lara baba :B

Új hozzászólás Aktív témák