Hirdetés
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- ASUS blog: szélessávú netkapcsolat – bárhol
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Mondtam én, hogy nem imádom a Far Cry-t? Kedvencem. De tény, hogy fejletlen. A hatalmas látótáv ( a távoli növényzet kegyetlen ronda...) nem újítás, egyszerűen optimalizálás. Testek, karakterek terén nyomába sem ér a DOOM3 nak, sem Sourcenak. Abban a Doom a király. Sok van abban az enginben, csak nem bírná a mai géppark( megnézném azt az Ultra High quality 60FPS-t! Vagy 512-es VGA kell hozzá, vagy 2 GB RAM...). A karakterek a FC-ban bénák, a fizika sem tökéletes (ebben sztem a Source a legjobb, bár a DOOM-ban nem is láthattuk eddig a fizikát, majd a kiegben!). Én a FC-ben is keresztülgyalogolok a hullákon, a nagy mutánsban el is bújok, és a testek is beleesnek a falba, utóbbit egyedül a Sourcenál nem tapasztaltam. Árnyékolásban is a DOOM nyer, és textúrák terén is, csak a sötét miatt nem látni...
Folyadékmodell: HL2 a befutó, aztán FC, DOOM-ban meg ugye nincs... LOL.
Új FC: a testek (emberek) még mindíg műanyagnak tűnnek, ezt egyedül a HL2 oldotta meg jól, ott élethűek. És minden csillog-villog, túlerőltették a specular-mapeket, elég gáz. Az a robbanás a videó (benchmark) végén pedig remélem csak valami átmeneti, nem örülnék, ha a részecskemodelleken bukna a game...
Ennyi, grafikai fejlettség szerinti sorrend: DOOM3, Source, Cryengine. Carmack vitathatatlanul a legjobb engine-programozó, ezen kár vitatkozni, a DOOM3 motorja pedig a mai legfejlettebb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest