Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Már farmolni sem tudok nagyon, megvettem azokat a recepteket amikre szükségem van, ki craftoltam magamnak csak tegnap 45k .50cal roundot, most van 152k. Kicsit körülményes volt, kellett hozzá vagy 2000 gunpowder, 2000 lead meg 7000 steel, mondjuk ezek nagy részét vettem.
Melee nekem fárasztónak tűnik, mindegyik SBQ fighton kb csak rangedek voltak, nem igazán érződött a melee hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Arany János - Kapcsos könyv
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest