Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
Elég vicces hogy a léghajón a boltosnál.
Feltöröm a zárat , ellopok szinte mindent
Utána pedig eladom is adom neki a felét
Lehet nem akart konfliktustXD -
varadigabor
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Kérdeztem hogy adnak-e de azt mondta hogy nem mert nem vagyok még lovag. De loptam tőlük ,remélem tudok még
Játékokban szeretek lopni , Rust is azért jó
-
varadigabor
senior tag
Nekem olyan lvl 5-7 körül adta be Big Diges küldit. Tenpines Bluff mellett van egy vasúti sín, van ott egy bezárt power armor. Azt nézegettem 2-3 percig hogy lehet kiszedni, és oda jött egy ember hogy menjek el a Bobihoz. Lassan sétált szóval lehet idő kell mire oda megy. Nem spoileres szerintem.
Ma voltam Brotherhood hajón, elég kemény hely. Felszedtem vagy 10 fusion coret rajta

-
varadigabor
senior tag
Kaméleon armor volt nekem az egyik enemyn. De mikor meg halt nem bírtam fel venni.....
Big Dig küldetés. Kiszállok a power armorból, erre nem beleszállt a Bobbi..... Küldi végén
El lehet dönteni hogy ellene fordulsz vagy meg győzöd vagy mellé állsz. Ellene fordulásnál egyből kinyírt mert alig sebeztem. Mikor meg győztem hogy menjen el, akkor el vitte az egész armort. Mikor mellé álltam meg kiszúrta a szemem kevés pénzzel, Szóval mellé álltam és utána kinyírtam mikor kiszállt az armorból 
-
varadigabor
senior tag
Sikerült lopni a rendőrségen is egy power armort egy Brotherhood őrtől . Nagy nehezen 15x sikerült kilopni a core-t. Így már van egy második T-60 is.
-
varadigabor
senior tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Nem, csak sima cuccba. Na mindegy.
Kicsit random szerintem. Egyik fickótól is kunyerálni kellett kulcsot, először szó nélkül oda adta ingyen, csak véletlen meg lőttem utána és vissza töltöttem a mentést. Másodjára meg nem akarta csak pénzért. 3-4x vissza kellett tölteni mire megint ingyen adta.
-
varadigabor
senior tag
-
-
-
varadigabor
senior tag
Nekem amúgy mindig nem akarnak beleszállni az embereim a power armorba. Több embert probáltam beleküldeni, több armorba , de nem engedi

-
varadigabor
senior tag
Az embereimre rá tudom tenni valahogy a power armort? Mert nem igazán sikerül.
-
varadigabor
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Hanyas szintű vagy most? Kb hogy mikor lesz nekem is meg

-
varadigabor
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Markt ott nem régen csináltam meg de én már 14-es vagyok. Lehet hamarabb kelett volna fel venni.
Amúgy meg van szinte az össze power armor.
Raiderből 1 bal láb hiányzik.
T-45-ből van 1 teljes meg egy fél.
T-51-et most vettem fel az egyik küldi közben.
T-60-at ki loptam az Atom Cats garageból.
X-01 néztem videót hogy hol van egy a fullos csak oda még gyengus vagyok hogy kiöljem az ellent.
Jet packet kellene még meg keresni , de az még rá ér. -
varadigabor
senior tag
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Építő módban oda mész a paraszt emberhez --> mondod neki hogy Go ---> oda mész a dudvához---> Assingn
Billentyű kombinációkat nem tudom fejből.Egy ember 7 növényt tud gondozni. Rá nézzél az emberre akkor mutatja hogy melyik van hozzá rendelve. Nekem is itt magyarázták el

Jó lett volna amúgy valami felülnézet az építő módhoz. -
varadigabor
senior tag
Ilyen robot munkásokat hogy lehet szerezni ? Videóban láttam hogy volt valakinek egy csomó. Be mentem egy Mr. Handy boltba de megöltek elég hamar,mert volt ott valami halál fejes robot.
Amúgy annyira király lenne egy Fallout Online, nem azt mondom hogy hardcore legyen. De azért ki tudjanak rabolni, max a bázisodon legyen egy biztonságos szoba.
-
varadigabor
senior tag
Atoms Cat garagehoz én is lefutottam. Kb úgy 4x sikerült is leérnem
Először nem engedte hogy kilopjam de rá jöttem hogy a nortoncommandert fel kell törni és utána lehet. Lopás az nem volt egyszerű mert vagy 10x sikerült hogy ne vegyen észre a csávókám. Pedig guggolva csináltam és csak akkor loptam mikor Hide-ot írt.(#2614) Lomha 8V:
Hozzá kell rendelni egy embert hogy kapálja, vagy egy robotot. -
varadigabor
senior tag
Akkor most függ a szintemtől hogy milyen Power armort találok vagy nem?
Mert eddig bele futottam 2-be amit ki se tudok nyitni. Meg felszedtem egyet ami ilyen raider power armor volt.Perkeket lehet resetelni? én okos elcsesztem és fényévekre vagyok a jó perkekktől.
Am ez a lopás marha jó, leguggolva írja hogy mikor néznek
Loptam is egy mini nuke lunchert Brotherhoodban 
-
varadigabor
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
ja azt láttam hogy van ilyen bolt építés , csak nincs meg a szintem a local leaderhez.
Növénykapáláshoz nem is rendeltem embert meg találták maguknak a munkát

-
varadigabor
senior tag
Flare mire jó? Mert adott a csávokám egyet de nem nagyon értettem mit kellene kezdeni vele

Más kérdéseim amik nem tiszták:
Amúgy számítógépnél honnan kellene rá jönnöm hogy melyik szavakat válasszam ?A teheneknek mi értelme van? Meg lehet enni őket? Nekem még nincsen

Amúgy végre sikerült rádiót csinálni, jött is 2 paraszt ember.
Próbáltam át küldeni egyik bázisról a másikra parasztjaim de nem mindet engedte...Ja meg kiengedtem valami medic robotot gondoltam meggyógyít de nem akart. Szóval meghalt

Fusion coreos témához vissza térve, usa satelitnél is van Fusion core és szerintem ott is fel lehet tölteni.
Meg van egy kis támaszpont a sziget mellett ott van egy ilyen védő robot. Amit el lehet küldeni valamiket védeni. De egyike se tűnt hasznosnak. vagy felrobbantod ön megsemmisítéssel és lesz benne 2 fusion core. -
varadigabor
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Muszáj voltam mert felesbe vesszük a játékokat ps4-en (accunt share) egyet én veszek , egyet a társam.Aztán már egyel le voltam maradva így is.Nem akartam genyó lenni

-
varadigabor
senior tag
Vizet amit termel azt hol találom?
Radio tornyot én is akartam lerakni csak nincs crytalom vagy micsodám. Majd remélem találok.
Amúgy jól leszoktam ezektől a mentegetős játékoktól, már vagy 5x meg szívtam mert nem mentettem mikor végeztem egy nagyobb bandával.
Legnagyobb baj hogy meg vettem a star warst , azzal is játszani kellene ha már meg van
De a Fallout is egyre jobban beszippant 
-
varadigabor
senior tag
Hogy lehet átköltöztetni a lakosokat mert nekem itt nem lakik senki?

Hogy van ennyi nyers anyagod hozzá? Mert itt nem találtam olyan sokat hogy ekkora bázist lehessen építeni.Kódok feltörésnél mi alapján kell kiválasztani a szavakat? Mert nyomkodok az értelmesekre de nem sok eséllyel , nyílnak ki.
-
varadigabor
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Sziasztok
Mert lehet másik társad is?
Azt hittem csak a kutya. Azt ha elküldöm amúgy hogy hívom vissza? Be kellett töltenem egy mentést mert elküldtem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Pánik a memóriapiacon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Autós kamera eladó
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon viccesen futnak