Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Én pl most játszottam végig az Arkham Knight játékot és nem kellett mindent tízszer megpróbálnom, hogy szórakoztató legyen a játék és közben végig pörgött a sztori. Sokkal nagyobb élmény volt mint survival fokozaton szenvedni a Fallout-ban. Szerintem teljesen mást várunk el a játékoktól
Ha szenvedni akarok akkor Heroes of M&M 2-t totlok kegyetlen fokozaton. -
Ryu77
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Érdekes a vélekedésed mert én meg pont úgy jártam a Fallout 4-ben, hogy találkoztam két szúnyoggal, igen szúnyoggal (!!!) és keresztüllőttem a puskámmal vagy tízszer de az élet csíkjának kb egy tizede ment le és szétszívott... Ja azért lőttem manuálisan mert mikor három méterre megközelítettem rányomtam erre az automatikus lövöldözésre de egyszer sem találta el! Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal de sokszor elveszi a kedvem. A manuális lövöldözés is elég "érdekes" és akkor még finoman fogalmaztam. Késik az irányítás ha 60 fps alá esik mondjuk 40 környékére. GTX960-al nyomom de az ultra nem emészthető neki pedig a grafika kőkori. De mégis tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- MIUI / HyperOS topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha szenvedni akarok akkor Heroes of M&M 2-t totlok kegyetlen fokozaton.