Hirdetés
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Aha leszedtem én is, kipróbáltam. Csak nem értem hogy hogyan fog ez pl. a PC-s játékhoz kapcsolódni...connection setupnál ki lehet választani a PC-t, a PS4-et, Xbox One-t. Ha rányomsz valamelyikre kiírja hogy "scanning for devices", na ezt nem értem, hogy ilyenkor mit scannel. Wifin kapcsolódik majd az adott eszközhöz, vagy felhőn keresztül, vagy hogy? Nem látom hogy be lehetne jelentkezni bármilyen felhőbe (Steam, PSN, Xbox Live)....
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest