Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Segítsetek hogy lehet feldobni egy kicsit a survival módot (vagy bármelyiket)?
40-es szint környékén már megint ott vagyok, hogy kicsit unalmas a játék.
Előzőleg már rájöttem, hogy egyébként maga a világ kicsit üres, kevés az interakció, de amikor feltettem modokat, hogy legyen kicsit több történés, azok nem működtek jól.
Nagyon ódzkodom attól, hogy egy pörgős fps-t csináljak belőle, nagyon sokan megteszik, bár szerintem ennek nem annak a játéknak kellene lennie, bár az tuti mozgalmasabb lenne, ha nem defenzív, hanem offenzív módon játszanék.
Vagy lehet csak megcsömörlöttem abban, hogy az utolsó 3 karakteremre már ki van dolgozva a kezdés az első 20 szintre és ott nagyjából ugyanaz a menetrend és ebbe untam bele kicsit, de nem tudom.
Játszanék nagyon a világban, csak nem tudom hogyan élvezhetném újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest