Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Hővezető paszták
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Felraktam pár modot hogy erősebbek legyenek az ellenfelek. Survival-ben tolom, elejétől az Overseer's Guardian puskával és már túl könnyű volt
Brutál jó eddig, van most pici ghoul, nagy ghoul, óriás ghoul, fegyveres fél-ghoul, raiderből is rengeteg féle, óriás mutáns raider stb. Az óriás ghoul zárt térben szétkapott volna mert kellett neki vagy fél tár, 104. szinten vagyok és még a főküldiben alig haladtam
Jó lesz ez, bár a Glowing Sea sarkába is kéne mennem egy tudósért de így elég meggondolandó lesz, új szörnyek is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Brutál jó eddig, van most pici ghoul, nagy ghoul, óriás ghoul, fegyveres fél-ghoul, raiderből is rengeteg féle, óriás mutáns raider stb. Az óriás ghoul zárt térben szétkapott volna mert kellett neki vagy fél tár, 104. szinten vagyok és még a főküldiben alig haladtam
Jó lesz ez, bár a Glowing Sea sarkába is kéne mennem egy tudósért de így elég meggondolandó lesz, új szörnyek is vannak.