Hirdetés

2018. november 20., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

PROHARDVER!

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7588) Sspot válasza PappZ75 (#7587) üzenetére


Sspot
(senior tag)

Aha és szerinted pl. (#7583) SaGa59 fejből írta azt a választ?
Csak azért írta angolul, hogy megnehezítse a dolgodat ugye?
Leírtad, hogy a tűzfal beállításon kívül semmivel nem próbálkoztál még. Egyértelműen látszik, hogy nem is érdekel a dolog. Belökted ide a többieknek, hogy oldják meg te meg néha majd rákérdezel, hogy kész van-e már.

Van külön gomb off-ba tenni a hozzászólásodat, nem kell beleírni hogy "off topic"

Don't roam around the forest looking for a fight, Tenno. Ivara is always on guard.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.