Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Ha bejön a játék akkor hajrá, élvezd
Ne zavarjon hogy kinek mi a baja vele. Ha érdekel mégis, akkor blackdogone, gyimger illetve az én nevemre rakeresve itt a topicban megtalálod a párbeszédet a témáról.Nem sok olyan játék van, amit olyan szinten személyre tudsz szabni modokkal mint az F4, ugyhogy ha bejön maga az F4 + modolgatás, nem sok alternatívád van szerintem
Az elődöket próbáltad? F3, NV?Az új metrot én is várom, de kétlem hogy ahhoz lesz annyi mod mint az F4hez pl, ugyhogy reméljük gyárilag jól lesz összerakva

Új hozzászólás Aktív témák
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne zavarjon hogy kinek mi a baja vele. Ha érdekel mégis, akkor blackdogone, gyimger illetve az én nevemre rakeresve itt a topicban megtalálod a párbeszédet a témáról.
Az elődöket próbáltad? F3, NV?