Hirdetés
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Nálam nem igazán
Nade ma ketszer megint nekindultam de most sem jött össze a fene vinni él!
Már úgy "felba*****" hogy megvettem eredetiben és még a nexusra is előfizettem 1 hónapot ne a vacak 1 mb/s töltösön. Most tölti a steam aztán nekiugrok megint,de ha valaki jártas már ebben a témában a fentebb említett videó alatti modokat felrakja nekem team viewer-en keresztül annak adok 1 liter pálinkát
vagy mást kiegyezünk. Nem tudom mit rontok el anno a skyrimmel nem volt bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 15 // Ryzen 7 5800H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Komplett PC eladó (R5 3600, 4x8GB, 3060Ti)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nade ma ketszer megint nekindultam de most sem jött össze a fene vinni él!