Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz vottokar #7142 üzenetére

    Én is ezzel küzdök tegnap óta, már harmadszor rakom újra és az sg−n is van egy sorstárs. Eszembe jutott, hogy tegnap volt steam kliens frissítés. Legyalultam a klienst (ezzel persze minden lejött, ami fenn volt, de majd visszarakom ami kell), így most megint várom a telepítést, de te addig megnézheted, hátha ez az új funkció a bűnös:

    New feature: Shader Pre-Caching. Whenever possible, depending on hardware and driver support, Steam can download pre-compiled shaders for your specific video card. This reduces load times and in-game stuttering during the first few launches of OpenGL- and Vulkan-based games on supported hardware. This feature may use a small amount of additional bandwidth as Steam uploads and analyzes a shader usage report after each run of the game. The feature can be disabled via a new entry in the Settings dialog.

    Ki lehet kapcsolni, ahogy írják is.

    Az install verify a steam kliens egyik szolgáltatása, ellenőrzi, hogy a nálad fennlévő verzió azonos-e azzal, amiről ők tudnak, hogy nálad fenn kéne lennie és ha nem, akkor javítja. Nekem ez húzott le tegnap este vagy 20 gigát a harminckettőből, de nem lett jobb tőle, sőt.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák