Hirdetés
- E-book olvasók
- SONY LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai38 #5850 üzenetére
Köszönöm hogy gondoltál rám.
Láttam hogy készül és azt is, hogy már használható, de számomra nem feltétlen szükséges. 350 + órám van benne steam szerint és tavaly márciusban játszottam vele utoljára amikor valamiért beleuntam és az óta sem sikerült erőt találnom hozzá.
-
xFreex
aktív tag
válasz
INGJOKE #5797 üzenetére
Nekem az összes DLC-vel minden fő és mellék küldetéssel úgy, hogy már ismertem a játékot 100+ óra volt (de én szeretek minden kő alá benézni
). Na jó egy mellék küldetést nem csináltam meg.... A ghoulokat nem engedtem be Tempeny toronyba mert annak így is úgy is vérengzés a vége...
-
-
xFreex
aktív tag
Persze hogy lehet. Úgy vittem végig én is, bár én nem lopkodtam, csak a sunnyogásra gyúrtam rá és a kritikus sebzésre mert ha olyan ellent támadsz meg aki még nem tudja hogy ott vagy akkor az első sebzésed iszonyatos lehet. Vasököl perkkel 1 ütéssel ütöttem ki az ellenek többségét. A behemótokon kívül csak néhány DLC enemy volt képes kibirni többet.
-
xFreex
aktív tag
Sajnos F3 még erősen XP-s volt és egymagos gépekre. Init kell módosítani, hogy stabilabb legyen újabb rendszereken.
Ha megy az angol akkor ezt olvasd el.
Ha nem akkor szólj és kiszedem a lényeget
-
xFreex
aktív tag
Lemezes verzió? Nálam a magyar goty játszott ilyeneket még anno XP-n.
A telepítőlemezen van egy g4wl mappa amiben van pár telepítő. Azt hiszem a dotnet és a vc redist kellett neki de már nem vagyok benne biztos.
Wiszont a játék erősen XP-s. Újabb oprendszereken instabil és mintha a többmagos gépekkel is baja lenne.
Rég játszottam már vele. Elő kellene vennem megint....
-
xFreex
aktív tag
válasz
távcsőves #5597 üzenetére
A kereskedők készlete bizonyos játékbeli idő eltelte után újratermelődnek/változnak. A kupakkészletük is.
Érdemes kinézni Megaton elé, mert a 4 vándorkereskedő valamelyike ott campel-het.
Persze csak ha még élnek szerencsétlen kereskedők.Házba meg idővel szerintem úgy is meg fogsz venni mindent. Elsőnek a betegszobát, utána a labort majd a munkaasztalt javaslom.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #5581 üzenetére
Nagyon helyes. Minél magasabb az inteligencia annál több képességpontot kapsz szintlépéskor. Viszont 10 ig nincs értelme feltolni, mert akkor az egyik bólogatós figura tulajdonsága feleslegesen elvész.
Igen a felesleges cuccok eldobhatók. Pip boy középső sárga pont items alatt megtalálsz mindent amit felszedtél. A pip boly monitor alján meg válogathatsz a tárgyak típusai közt fegyver, páncél gyógyszer, kacat lószer. Azt hiszem kacatok közt lesz a bólogatós figura.
Eldobáshoz ha jól emlékszem jobb egérre kell kattintani adott tárgyra.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #5579 üzenetére
Az a 3 fejlődés, inkább tudásnak nevezném, amit választottál az + 15 pontal indul kezdetkor. Az hogy mennyi volt az alap az meg attól függ, hogy mennyi pontot tettél a 7 alaptulajdonság (S.P.E.C.I.A.L = Esrő, Érzékelés, Állóképesség, Karizma, Intelligencia, Mozgékonyság, Szerencse) adott ágára.
A kalandjaid során tapasztalat pontokat gyűjtesz, aminek hatására időről időre szintet lépsz és kapsz plusz pontokat amiket majd eloszthatsz a tulajdonságok közt, illetve választhatsz szintenként 1 perket.Javítás: meghatározza hogy hány százalékban tudod javítani a fegyvereidet, páncéljaidat, illetve hogy meg tudsz- javítani adott tárgyakat. (elromlott lift panel, szivárgó vízcső stb)
Gyógyítás: ez határozza meg hogy hány hp pontot gyógyítson a Stimpak illetve, hogy egy sérült beteget el tudsz e látni és túléli, vagy nem és meghal. (
erre én nem tettem volna az elején, az orvosi szobából ne felejtsd el elhozni apád asztaláról a kis kék bólogatós figurát. Az ilyen figurákat, mindig vedd fel. + értékeket adnak a karaktered adott tudáspontjához/képességpontjához.Kommunikáció: mennyire tudsz befolyásolni másokat szöveg közben amivel plusz információhoz juthatsz, vagy ép magasabb küldetés jutalomhoz, vagy ingyen bejuthatsz adott helyre.
Pip boy rendszer. Na azt meg kell szokni. Ha belejössz akkor pofon egyszerű, csak elsőre kínai.
Alul van 3 sárga pont amivel tudsz váltani hogy ilyen fő csoportot mutasson.
1 a statisztika ahol a karaktered tulajdonságait nézheted meg. Ha ez aktív akkor a monitor alján még választhatsz az alcsoportok közt
Állapot, SPECIAL, Tulajdonságok, Perkek és ÁlltalánosA 2 sága gomb a felszerelésed ami megint szét van szedve fegyverek, páncélok/öltözékek, gyógyszerek, kacatok, lőszerek
A 3. sárga gomb pedig a küldetések, térképek, rádiók és feljegyzések részt tartalmazza.
Fontos, hogy az erőd és egy perk megléte határozza meg hogy mennyi tömeget cipelhetsz magaddal. Bár nincs olyan határ mint stalkerben. Itt nem fogsz megállni ha túlléped a hordozható tömeget, tovább haladhatsz, csak korlátozottan. Nem használhatsz gyorsutazást és csak sétálhatsz, de lehet haladni. Viszont egy komolyabb ellennel ilyenkor nem jó összefutni.
Hááát. Lényegében menekülsz. Ki kell jutni a menedékből. Ez amolyan tutorial.
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5565 üzenetére
Amit leszedtél ahhoz kell-e?
"Compatibility
This mod should be run BEFORE Mart's Mutant Mod in Fallout Mod Manager in order for both mods to function properly"Szóval nem kell hozzá csak kompatibilis vele. Elviekben. Feltéve hogy a loadorderben előbbre van mint a Mart's Mutant mod.
Ha kell a Mart's Mutant mod akkor azt majd csak holnap tudom megoldani.
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5555 üzenetére
Kinek mi a jó. Relatív. Ezért mondtam hogy minden frakciónak meg van a sötét oldala. Kérdés, hogy ezt el tudod-e nézni nekik.
Módról tudok amivel lehet folytatni a nagy csata után is.
A platinum chip, amit az elején elloptak tőled, arról szól, hogy azzal aktiváltad a robotok harci üzemmódját. Azért volt erre szükség, mert egyik frakció sem lenne képes nagy veszteségek nélkül önállóan elfoglani/megtartani a gátat ami energiával látja el a környéket. Aki mellé állsz azé lesz a sivatag.
Jó játék szerintem, rengeteg mellékküldetéssel, érdekes sztorival és DLC-kkel. A legjobb a Lonesome road. A végén, ha akarod, minkét nagy frakció táborára atomot lőhetsz aztán lehet menni lootolni..
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5553 üzenetére
Semmi gond. Az ajánlat csak egy lehetőség volt, amivel nem éltél.
Amikor mentél az gáthoz kaptál egy üzenetet, hogy ha elkezded a csatát akkor nincs visszaút. Ez annyit tesz, hogy vége. Attól függően mit csináltál a végén kapsz egy befejező videót és annyi. Nincs tovább mint F3-ban. DLC-k sem segítenek ezen.
Hogy kinek érdemes segíteni ezt mindenki döntse el maga. Itt nincs olyan, hogy NA EZ A TÖKÉLETES JÓFIÚ befejezés. Minden frakciónak meg van a maga sötét oldala.
Én anno levágtam Caesart is meg az egész seregét a Boomerek és a robotok segítségével, jött az NCR hogy ügyes vagyok de most adjam át az irányítást a robotok felett, na ekkor bemutattam nekik és a robotok megröptették a vezért a gátról, de hogy MR House se érezze jól magát még az egész előtt felkoncoltam őt is.
Az egészben csak azt sajnáltam hogy a Remnantokat is berángattam a végső küzdelembe, de amikor megérkeztek nekem estek és hát..... nekik is veszniük kellett.
Pedig addig semlegesen éreztem irántuk.
-
xFreex
aktív tag
-
xFreex
aktív tag
válasz
Snooker #5498 üzenetére
Ha nem kaptál üzenetet, hogy meghalt akkor ott keresd ahol utojára még megvolt.
Esetleg ha van fent DLC amit megcsináltál PL Point Lookout akkor el kell utazni a DLC területére és megkapod az üzenetet, hogy a társaid visszatértek x-y pontra. Dogmeat a 101-es menedék elé.
Nálam volt olyan, hogy szerencsétlen kutya elbújt a sziklában.
Nem vicc. Keresem, de nem látom. A radaron látszott, hogy valaki barát van előttem, de csak a sziklát láttam. Szerencsére az orra vége pont kilátszott és tudtam vele beszélni. Gyors utazással meg kimászott a sziklából.
-
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5482 üzenetére
Itt a gyorsmentés közvetlenül a tisztitó után.
Nálam 3 alkalomból 2-szer továbbment, de 1-szer nálam is a stáblista jött.
A gyorsmentésnél viszont nincs semmi mód aktiválva, csak az alapjáték és a DLC-k. Pár cuccot biztos vesztesz.
Ez meg az én megatoni ház módosításom. (mód módosítás)
-
xFreex
aktív tag
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5478 üzenetére
Ha adsz egy mentést akkor megnézhetem nálam mit reagál, de szerintem simán tovább megy. Ha gondolod és tényleg tovább megy akkor csinálok egy mentést utána. Hátha a Citadellától már jó. Nem hinném, hogy oprendszer miatt csinálja, ha már a játék egyszer elindult.
Kérdés? Albino radskorpióval, meg Szupermutáns nagyúrral találkoztál korébban?
-
xFreex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5432 üzenetére
Ja hogy az a híd.
Akkor most már csak arra nem emlékszem, hogy a hídon vagy a híd "lábánál" található a ház amiröl beszélünk.
Ha a hídon akkor valóban fel kellene tudni törni. Azt hiszem közepes zár védi. Lehet, hogy eltörte a zárat. Akkor valóban csak a kulcs segít. (Vagy inkább a conzolban az "unlock" parancs
)
Ha viszont a híd lábánál, akkor annak más feltétele van. A családdal kell jól egyezkedni.
-
xFreex
aktív tag
Én utoljára úgy kezdtem hozzá, hogy 10-es szint elérése után aktiváltam a OA DLC-T 15-ös szint után a The Pitt 20-as szinten meg pipa a BS-nek is. 25-ös szinten még aktiváltam a Point Lookout-ot, de utána már a 30-as szintet már nem értem el (ott jött volna a MZ) mikor oprendszer beállt és ment vele minden mentés.
Így nem volt rossz, bár OA-ban léptem 3 szintet. Miután kijöttem nem sok mindent csináltam és már mehettem is Pitt-be.
-
-
xFreex
aktív tag
Azé vannak fanok na ...
-
xFreex
aktív tag
Hogy érted, hogy nincs fegyvered? Akkor hogy jöttél ki a menedékből? Legalább a vigyázó szekrényét foszd ki.
Ha pénz kell akkor van egy apró glitch amivel hozzájuthasz néhány tökéletes álapotú menedék páncélhoz. Ha érdekel elmondom.Ahogy mész le a tavaszvölgy romjai közt, ne felejtsd el átnézni a ládákat, szekrényeket, bőröndöket, postaládákat. A kereskedők meg mindent megvesznek, csak maximum sokat kell futkoznod, mert a konzervdobozok, üresüvegek nem sokat érnek.
-
xFreex
aktív tag
válasz
kislaki92 #5289 üzenetére
Armor:
Először a zsoldos cirkáló napszemcsi + háború előtti kalap kombóval szoktam futkozni aztán persze kínai álcázó a végégig.
Mod:
Hát ilyenből nincs kedvencem.
Fegyver:
Barkácsolható nyílpuska először majd később a Lyukasztó.
Küldetés:
Pusztasági túlélő kalauz - mert olyan szép hosszú
DLC:
Point Lookout.
-
xFreex
aktív tag
válasz
#14121216 #5143 üzenetére
Hali.
A FOSE sajna magyar GOTY-t nem támogatja. Ezek a módok kilőve nálam...
A lemezes GOTY változatnál nálam is van cseh nyelv. Telepítéskor még valahol az elején van választási lehetőség, hogy melyik nyelven akarot felrakni. Alapból a cseh aktív. Átrakva a pipát magyarra és úgy telepítve magyar az egész.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Bad Pritt #5083 üzenetére
Nem csak a fegyvert kell neki odaadni, hanem kell neki hozzá lőszer is. (Távolsági fegyverek)
Az adott szituáció szerint fogja használni a kapott fegyvert. Charon pl előnyben részesíti a sörétesét, mert nagy a sebzése. A géppityut valószínű azért nem használta, mert kiseb volt a sebzése, ellenben talált egy ütős nagypapit, amivel szépen tudott aprítani. Ha távolsági fegyvert adsz neki, akkor javaslom a mesterlövészpuskát.
(#5082) Hunork
Hajrá hajrá. Ha most nem is találod meg, akkor majd a legközelebbi végigjátszásnál, már tudod, hogyan lehet megszerezni. -
xFreex
aktív tag
Én még az elején szoktam eljátszani ezt a visszatöltős dolgot.
Amikor megyek a Hiperszupermarket-be.
Megatonból az utat követve megyek az áruházhoz és a jobboldali megsemmisült háznál szoktam menteni, ami után pár lépéssel a döglött brahmin van. Elindulok a Supermarket felé és az eget nézem. Ha nincs bumm, hanem csatazajt hallok, (a fosztogatók már megint balhéznak valakivel/valamivel) akkor már mehet is a reload.Sajna neked ez a lehetőség már kilőve. Gondolom már jártál arra.
-
xFreex
aktív tag
Itt egy térkép a lehetséges véletlen helyekről, ahol előfordulhat, vagy nem. A sárga pontokat nézd.
Van egy trükk amivel tutira megszerezhető, csak kell egy olyan "sárga pontos" hely ahol még nem jártál + meg persze birka türelem.
Még mielőtt megközelítenéd a helyet csinálsz egy gyors mentést. Elindulsz a hely felé, és reménykedsz, hogy lásd az eseményt (robbanást) az égen. Ha nem történt meg akkor valami mást töltött a game. Visszatöltöd a mentést és addig próbálkozol, amíg nincs bumm.Ja és ha megvan az esemény, de nem találod meg mind a 24 lőszert, akkor érdemes dogmet-tel átnézetni a környéket lőszerért, mert elég nagy területen szokta szétszórni azt a 24 db-ot. (Ha magad keresed akkor sötétben világítanak a lőszerek, éjszaka jobban láthatók.)
Egyébként jó kis gun. Nem olyan tartós, meg kicsit gyengébb is mint a normál változat, de cserébe mindenkit felgyújt.
-
xFreex
aktív tag
Bizony bizony az alapban van. A megszerzése viszont macerás, ugyanis egy nem fix helye vagy tulaja van. Ez a fegyver egy véletlen eseménnyel kerül a játékos látókörébe.
Gondolom már tapasztaltad, hogy minden végigjátszás más, bizonyos emberekkel, eseményekkel más, más helyen találkozol. Ilyen pl.: az anchorage emlékműnél mindig más van, egyszer egy dögevővel találkozol, másik játéknál + egy halálkarom osztja a vadászokat, vagy épp egy óriásskorpió védelmez minden áron egy tiszta vízzel teli hűtőt. Ezek mind ilyen események. Sosem tudod, hogy a térkép melyik részén botlasz bele, de előbb utóbb valahol találkozol vele.A tűzlándzsa + 24x1 db energiacella az égből pottyan le egy ilyen véletlen esemény helyen, egy nagy robbanás után.
Figyelni kell rá, mert ha kellően megközelítesz egy ilyen helyet, akkor a game véletlenszerűen generál egy ilyen eseményt. Ha ez épp az volt ami a tűzlándzsát dobta, de neked elkerülte a figyelmedet, akkor előfordulhat, hogy a fegyvert egy arra járó NPC felveszi, és szinte lehetetlen kideríteni, hogy ki volt. Az is előfordulhat, hogy a robbanás következtében a fegyver elérhetetlen helyre esik. Pl egy ház tetejére. -
xFreex
aktív tag
-
xFreex
aktív tag
válasz
Bad Pritt #5060 üzenetére
Nem fog sérülni, mert 9999 a páncél HP-ja. Ez ilyen. Fene tudja milyen okból meghagyták a szimulátorbeli értékét. Esetleg a Fallout3nexus-on találsz rá módot, hogy normál értéke legyen.
Ha jól emlékszem akkor a fegyvert csak a kereskedők tudják javítani, illetve majd a Mothership Zeta DLC keretein belül hozzájutsz egy alien epoxi nevezetű csodaszerhez, amivel majd te is tudod javítani.
-
xFreex
aktív tag
Valószínűleg tényleg a cipelgetés az oprendszerek közt tett be neki, de hogy miért csak most és korábban nem azt nem tudom.
Ha korábbi mentés megy akkor csak az a pár óra bukott.
Most nézem, passzos név
A terminálhoz meg a függetlenségi nyilatkozat ellopása küldinél tudtad volna megszerezni a kódot Sydney-től.
De nekem ott még mindig nem rémlik behemot... -
xFreex
aktív tag
Csak a legutolsó mentés halt be vagy az összes? Autosave be van kapcsolva? Ha igen akkor és az utolsó autosavet sem tudod betölteni akkor a mentések mappájában töröld az autosave.fos fájlt és nevezd át az autosave.fos.bak fájlt. (töröld belőle a .bak-ot) Egyébként milyen oprendszeren fut, és vannak aktivált módjaid?
A könyvekkel kapcsolatban meg nem akarlak elkeseríteni, de több mint 100 található az alapjátékban.
Ha tudsz angolul, akkor ez alapján megkeresheted mind.A terminálról nem ugrik be semmi. a Levéltárban a behemót helyszínén van? Vagy csak én játszottam vele régen?
-
xFreex
aktív tag
Van még az alapjátékban 96 db (8x12) cella a Bannister Erődtől keletre egy nagy kráterben a felfordult teherautó alatt.
Továbbá találhatsz még a Függetlenség Erődben (a kiváltak bázisa) 2-től 22-ig az alagsori raktárban két lőszeresdobozban, ez még több is lehet, ha megvan a kutakodó perk. Ekkor 120-is lehet a max. Bejutáshoz csak eleget kell gyűjtögetni a kapuban álló Casdin védelmezőnek. Ha megnyered a bizalmukat akkor nyugodtan betörhetsz az erődbe, nem fognak megtámadni.Még több lőszerhez juthatsz, ha kihasználod a glitch-et. Keresel magadnak egy fosztogató csoportot, földre dobod a fegyvert + 1 db lőszert hozzá, megvárod míg felveszi valamelyik, megvárod míg kézbeveszi, majd egy kellően erős fegyverrel lelövöd, ezután a csapat egy másik tagja veszi fel a fegyvert akit szintén lelősz és igy tovább míg el nem fogynak. Kifosztod a hullákat. Amelyik először veszi fel annál csak az az 1 lőszer lesz, amit te ledobtál, de akik utána, azoknál már 4-8 db is lehet.
Ezt a módszer a végtelenségig csinálhatod, csak legyen elég fosztogató.
Ha jól tudom akkor a kereskedők tudják javítani. Őrült Wolfgang vándorkereskedő tudja 75%-ig legjobban, ha előtte befektettél az üzletébe.
Javításra is van egy glitch. Ezt a fegyvert elfogadja Casdin védelmező a Függetlenség erődnél a pusztasági gyűjtögető nem jegyzett küldinél, mint gyűjtendő tárgyat. Miután lepasszoltad neki, kiválasztod cserébe a kívánt jutalmat, majd szépen visszalopod tőle (magas lopakodás és stealth boy használata ajánlott + lopás előtt érdemes menteni). Minden leadott tárgy, függetlenül a leadáskori állapotától, tökéletes 100%-os állapotba kerül a zsebébe.
-
xFreex
aktív tag
A problémát angol változatnál a magyarítás okozza, amennyiben aktiválva van a Broken Steel DLC. Amennyiben DATA mappában bent van a magyarítás a játék csak annyira lép tovább a főküldetés végén, hogy felébredsz a citadellában, de nem tudsz mozogni. Nem elég, ha deaktiválod a magyarítást, ideiglenesen törölni kell a data mappából, még mielőtt a tisztítónál beírod a kódot. Amint felébredtél a citadellában és elfogadod az első küldetést mentesz, kilépsz, visszamásolod a magyarítást, játék indításakor aktiválod és minden megy tovább.
A magyar F3 GOTY változatnál ez a probléma nem jelentkezik, csak a külön bemásolt és aktivált magyarításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest