- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hubai1979
őstag
válasz
Dhampir #5568 üzenetére
Ez az itt a helyed,ha kell mindenütt ott vagyok.
Bocs neharagudj nem akkartam bele szolni, felőlem ott cseréltek információt ahol akartok.De jobban jársz ha torrent be gondolkozol,nekem is megvan a gyári nem megyek vele semmire,a virágboltost használom.Főlrakod egy-két dolgot át írsz és mehet a fallout 3.Az ötödik hozzászolást nézd meg,teljesen mindegy win7-vagy-8 akkor is írd át ezeket a dolgokat és nem lesz baj.
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5561 üzenetére
Most a fallout 3 játékhoz kéne egy kis cucc,ha tud valaki segíteni
.
Csak gyüjtögetek hozzá. ha lesz időm játszani vele akkor szeretném egy kicsi több mutánst.Ő kéne nekem,szeretném begyüjteni.
Az összes javítással ha van hozzá,ne kérdezétek, miért nem én szedem le.
Köszönöm előre is.
-
hubai1979
őstag
Nézd csak kis barátom,[link]
Ezeket a fajzatokat raktam be,tuti támadások,meglepetés szerüen, nem beszélve a ritka fegyverekről.,
A játékról, nagyon tuti, beleástam magam egy kicsit jobban,hát nem tudok mit mondani az élmény leírhatatlan.
Egyszerűen ahogy összelet rakva a küldetések,na mindegy nagyon jó ha ilyen lesz a fallout4-is akkor tuti fefutó lesz nálam.
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5558 üzenetére
Fasza tényleg müködik, nincs vége a játéknak,még egy kérés több mutáns kéne, imádok vadászni rájuk,valami mod vagy ötlet.
Ja meg még valami a fallout 3 ban lehetet minden szint után valasztani valami plusz adotságot,a wegasban pedig csak minden második szinten, ötlet.
-
hubai1979
őstag
Értem,el is ment töle kicsit a kedvem,anyi szarság van,semmi pozitivum,már a való életben. Legalábbis a játékban szeretem volna jót csinálni.
Mindegy lesz időm, elő szedem a fallout 3-mat.
Köszi szépen mindent.
A robotok nélkül nem is lehet befejezni a játékot
Egyépként halotam valami javításról, vagy valami ilyesmiről, amit ha használsz akkor a játék után is van vissza töltés, nem csak a gát előtti csata mentése.
-
hubai1979
őstag
Bocs hogy edig nem írtam,most volt rá időm játszani vele,gyorsan végig vitem.Kérdésem az lenne van e pozitív befejezése a játéknak,mert a robotoknak segítetem,a végső balhénál, nem tudom mit kerestek ott a légiósok.Pedig kinyírtam a császárt.Na mindegy van e a végigjátszás utá küldik, vagy valami hasonló dollog mint a fallout háromban.Vagy vége, és az elmaradot küldiket nem lehet befejezni.
Egy dlc sem probáltam,sőt Novac-ba csak a kötelezőt végeztem el.MÉG EGYSZER BOCS HOGY NEM ÍRTAM.Kinek érdemes végig segíteni, hogy pozitív legyen a vége.
-
hubai1979
őstag
Elkezdtem játszani a Fallout New Wegasal,kérdés hogyan lehet a fegyverekre ráileszeni azt a sok tartézékot,gondolok,hangtompító,lézerescucok,távcső,sb.
-
hubai1979
őstag
válasz
nszabolcs94 #5508 üzenetére
Nekem a windows 8.1 van, ugyan ez a problémám volt,ha jól emlékszem, valami orosz fórumon kutakodtam, aztán ott találtam egy linket,onnan leszedtem és ment a játék rögtön.De szólok, én a fallout 3-mat a mezőn gyüjtötem be.
-
hubai1979
őstag
Ott járok hogy bekéne írni a kodot a víztisztító rendszer elindításához, csak túl nagy ben a sugárzás,hiába akarom beküldeni fawkes vagy charont nem akarnak bemenni bekapcsolni hiába megadom a kódot,azt mondják ők már elégszer megmenteték az életem.Ilyen van, Sara llyons berohan és beírja a kodot.Ez mi lehet.
fawkes azt monja eljöt az én időm, itt véget ér az életem vagy valami ilyesmit.
-
hubai1979
őstag
válasz
GypsFulvus2 #5467 üzenetére
Sok sikert jókedvet hozzá.
-
hubai1979
őstag
válasz
GypsFulvus2 #5459 üzenetére
Nekem a virág boltos GotY-van probléma nélkül megy,megvan a gyári is de azzal már voltak gondok,én maradok a virágos mezőn.Win-7 alat tökéletesen ment semi gubanc nem volt,igaz a gyárival volt, sőt kölcsönadtam az egyik kolégának neki el sem indúlt.
-
hubai1979
őstag
válasz
GypsFulvus2 #5461 üzenetére
Ne félj,telepítés,modot hozzá és had menjen.
-
hubai1979
őstag
válasz
GypsFulvus2 #5459 üzenetére
Már sikerűlt mester elindítani,[link]
A legelső letöltés alkamaságot szedtem le és megy, főltelepítetem enyi megy.
-
hubai1979
őstag
Remény.
-
hubai1979
őstag
válasz
op.erik #5447 üzenetére
Igen mester aktiváltam,nem tudom mi lehet a gond,de attól nyomom tovább jó móka. A páncél dolog sikerült kijavítanom úgy hogy megy a buli.
A vörös négyzet fehér felkiáltó jelel még mindig meg van,az egyik mocsok paladin bejött valahogy tempeny toronyba és durva írtásba kezdet, de hogy miért azt nem tudom.
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5445 üzenetére
Boldog új évet kívánok minden kedves fórumtársamnak!
Leszedtem ezt a fasza kis módot.Első probléma az lenne ,hogy mikor a páncélokat mozgatom pl:át akarom adni a társamnak vagy eladni 3-4 másodperc azonnal lekapcsol.A második viszont ami nagyobb probléma ,a Tenpennyi toronyhoz közeli erődöt elfoglalom,fölmegyek a legtetejébe ott egymás után sorakozó felkiálltó jelek vannak és közben írja hogy szállítsam el a paladinokat,de nem találom a kapcsolókat vagy ami kell hozzá,mert a helyén felkiálltó jelek vannak. -
hubai1979
őstag
válasz
laceszgamer #5444 üzenetére
köszönöm szépen próbálkozom.
-
hubai1979
őstag
válasz
laceszgamer #5441 üzenetére
Szed le mester nem sok az egész, próbáld ki hátha neked sikerűl elindítani.
-
hubai1979
őstag
válasz
laceszgamer #5441 üzenetére
Telepítés után indítanám írja hogy telepítsem újra mert hiányzik a gépről valami dll vagy valami olyasmi program.
-
hubai1979
őstag
válasz
laceszgamer #5439 üzenetére
Föl raktam de valami ddl32 vagy valami ilyen hibát ír.
-
hubai1979
őstag
Valaki valamit róla,lehet e magyarítani?
-
hubai1979
őstag
-
hubai1979
őstag
válasz
Keeperv85 #5396 üzenetére
Nem tudom,hogy most a felindultság vagy mi beszél belőled?A kedvenc játékaim fallout 3,stalker,farcry 2-3-4,risen nagyjából ezekkel szoktam játszani.Semmi bajom,ha egy játékot az alapoktól kell kezdeni és szépen fejlődve haladni a végkifejlethez.Pl sok milió ember kedvence a gears of war sorozat,nekem a fantáziámat sem mozgatja meg.Viszont visszatérve a fallout 3-ra,mikor elsőnek játszottam vele még nem voltak meg a dlc-k hozzá és már akkor is lenyűgözött és le tudott foglalni.Utána,mikor megjelentek a dlc-k hozzá,megszereztem a goty változatot és azótától is azt nyomom.És nem akartam fikázni a sok szöveget a new vegasba,csak annyit mondtam,hogy bőven elég lett volna annyi szöveg mint a fallout 3-ba.Már 4 éve küszködnek az alapjáték magyarosításával és akkor hol vannak még a dlc-k?Maga a fordító mondta,hogy rengeteg szöveg van benne.És én azt vettem le ebből,hogy ő is soknak tartja ,a fele szöveggel is végig lehetett volna játszani.
-
hubai1979
őstag
Biztos tuti lesz a játék,reméljük 2015-ben elkészűl a teljes fórdítás.Adig meg fog jeleni az új rész is, kijátszuk a Vegast utána rögtön jöhet az új. Engem csak a sok szöveg idegesít szerintem elég let volna bőven anyi mint a fallout 3 ban volt.Egy kérdésre három-négy válasz baromság.
-
hubai1979
őstag
-
hubai1979
őstag
válasz
op.erik #5218 üzenetére
Letöltöttem,de úgy látom ,hogy a fájl mérete ugyanannyi,mint az enyémnek.Ahogy látom nagyjából ugyanazok a fájlok vannak benne ,de lehet,hogy az a probléma,hogy a fm manager nem jól működik,mert amikor föl telepíti a modot ,ki is pipálja ,de viszont a data mappa megnyitásakor nincs benne.És indításkor se keri az elején,hogy hol kezdek a 101-es menedékbe vagy a viskóba.De ha kicsomagolom és belehúzom,akkor megállás nélkül Wanderers Edition foos szöveg jelenik meg 10 másodpercenként,de a játék megy szépen.
A tools archive invalidationt kipipáltam.
-
hubai1979
őstag
Skacok fölraktam a fallout 3 Wanderers Edition v6.03 az lene a problémám hogy a képernyőn álandóan feltünik a Wanderers Edition foos irat meg valami krisz krasz mitől van ez.?
-
hubai1979
őstag
[link]
nézzétek meg. -
hubai1979
őstag
A marts mutant mod rc61 használom, van benne egy spawn menű de nem tudom használni, valaki tud valamit rola.
-
hubai1979
őstag
Én is a goly változattal játszok,problémám az lenne,hogy feltettem a Mart's Mutant módot,de félóránként lekapcsol vagy még annyi sem.Vannak olyan helyek ahova nem is tudok eljutni,mert mihelyt odaérnék lekapcsol.Mi lehet a probléma,gyenge lehet a procim nem bírja a terhelést ? 3200 dupla magos amd penom,4 G ram,5670-es 1G videókártya.
-
hubai1979
őstag
-
hubai1979
őstag
válasz
Antonius1978 #5027 üzenetére
Nézegetem de nem találtam semmi újat, fentebb linkeltem egy oldalt én onnan szedtem le egy pár dolgot. Találsz ott stalker páncélok fegyverek módot, ami még érdekesnek volt new-york 2.6 de én nem tudtam vele mit kezdeni nem indult.
-
hubai1979
őstag
Föl telepítettem fallout - stalker módot de a fegyverek valahogy nem jók, villognak össze vissza ,pedig fallout mod managert használtam.
-
hubai1979
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #5018 üzenetére
-
hubai1979
őstag
FWE - FO3 Wanderers Edition nem tudjátok honnan lehetne letölteni.
-
hubai1979
őstag
Eszt probáltátok már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Tippmix
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elfelejtettem a film címét
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest