Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hutapali
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, azaz problémám, megkérdem hátha tudtok rá mondani vmit!
Ilyen gépem van nekem: Asus K8U-X, Sempron 3000+, HSI R9550, SAMSUNG SP2504C, 1GB PQI, TP-LINK 11b/g Wireless Adapter
Adott egy XP és egy kubuntu rendszer. A fagyás jellegzetessége: A mikrohullámos net-kapcsoalt elkezd lassulni, leáll, majd lefagy a rendszer, ez Linux alatt és hamar (méghamarabb mint XP alatt) jelentkezett (azt vettem észre,h intenzívebben net használat alatt jelentkezik-letöltés). Aztán installáltam egy új XPt a fenn említett vinyóra (mer addig egy öreg ATAson volt az XP-gondolván hátha az kavar be) de ezen is hasonlóképpen jeletkezik a probléma. Küzd a winyó (led villog, s hallom is) küzd a net és lefagy... volt olyan 1x,h kék-halál, de volt/van mikor hibaüzenet nélkül leállt minden. Mikor rezeteltem vagy ki/be kapcsoltam a gépet, a HDDt nem ismerte föl. Később kicseréltem az adatkábelt, azóta fagyás után felismri a HDDt de a fő gondom még ezzel ugye nem szűnt meg!
Memtest-et futattam, nem talált hibát.
Mi lehet a hiba, hogy kéne megtalálni a forrást?
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest