Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Ja és amúgy lehet a hirdetés blokkoló zavar bele, nekem van 2 is
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Nekem már régóta ez van,nem jöttem rá miért --- én alapban itthon is jelszózok,ki is lépek a facéról kijelentkezve ,ezt szoktam meg
--- belépés után mindig ezt csinálja ,csak akkor áll helyre ,ha bezárom a böngészőt, majd újra a face
(persze ilyenkor nem jelentkezek ki) -
Cartmenn
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Ezt nem tudtam, meg sose nyomkodtam az alap oldalt oda
Mostmár használom, köszi
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Hát igazad van sajnos ---régebben sokkal több ismerősöm volt (facén kívül persze van is ) leszűkítettem kb 100ra ,tulajdonképp akikkel dolgozok ,meg "találkozok" , ne 300-400 ismerős "hülyeségeit" keljen átlapozni ,meg az a 5-6 csoportét-----most mi lett ,talán 5ből 1 megosztás talán ami ismerőshöz,csoporthoz köthető ---többi az "hulladék" , pedig amit lehetett átnéztem, kikapcsoltam
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
dethroner
üzenetére
Én asztali gépen használom (is) böngészőben,ritkán kéri a kódot ---de érdekesen működik --- akkor lesz jó minden,ha mikor belépek a facéra (otthon is jelszóval
) ,bezárom a böngészőt,majd újranyitom, be a facéra (itt már persze nem kell jelszó,mert nem úgy léptem ki) akkor már jó minden ---ha ezt nem csinálom ,nem akar megnyitni pld egy képhez a hozzászólásokat , a chat-en nekem mindenkivel a classic téma van beállítva (kék) az is átmegy szivárványba---jó pár hónapja ilyen ,pedig semmit nem változtattam meg (reklám blokkoló kb 2 van) -
Cartmenn
aktív tag
ez mind amit leírtál engem is idegesít
ez van a PC vagy épp a mobilon is --- szerintem nincs megoldás ,ilyen lett a face ----ismerősök "kapcsolattarrtása" volt a lényeg az indulásban ,most hirdető--hír oldal lett youtube 2 --vel kb---tragédia szerintem is. Régen volt vagy 400 imerősöm leszűkítettem 100ra mert mindenki mindent felrakott
most az a mindenki minden lett az ismeretlenek
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
batyuska100
üzenetére
nálam is 1,8 Gb --ne nyiss meg annyi mindent ha kevés a ramod --nekem van 16Gb ,de nem nyitok feles oldalt sose ,mert minnek is ,de ez persze felhasználás függő
és csak 3 reklám blokkolóm van bővítményként -
Cartmenn
aktív tag
Pár napja az asztali gépemen a kezdő oldalon eltünt a chat lista jobb oldalon( a régi-új beszélgetések ) ,pedig nem állítottam el semmit vagy igen ?a chrome, és a mozillán se jön elő ---ha a haveroméval lépek be annak ott van ---köszönöm ---nincs meg a kapcsolatok bekapcsolása

-
Cartmenn
aktív tag
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Csak van valami ismerős ,akinek van wifi-je
én úgy gondoltam ---meg saját telóról -
Cartmenn
aktív tag
válasz
batyus086
üzenetére
Jelentkezz be más hálózaton hátha úgy küldi --nálam az se működött ekkor . De én tudtam kérni személyi igazolványos igazolást --- te sajnos ezt nem tudod --akkor küldtek egy linket ,de azt is másik hálózaton tudtam megnyitni normálisan mert nálam ,nagyon letiltott mindent a rendszerük --akkor így ki is kellett sajnos kapcsolnom a 2lépcsőst
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Lép be máshol --más IP címen --más internet hálózatot használva (ne a saját wifid ,vagy mobilneted) .Mikor nálam volt kavarás , ezt csak nálam kérte ,nem tudtam még új face fiókot se csinálni , sose fogadta el .
-
Cartmenn
aktív tag
Ja és még az egészhez tartozik, hogy akartam---- még ha ideiglesen is,addig míg visszakapom a régi profilom ----új profilt csinálni. De 2 kérelmet utasított vissza a PCmről, mind 1 napos átfutási idővel ,mind másik email címmel , 2 szelfit kért ,1 szelfi videót--- 1 kérelmet telón adtam fel ,de ugye a wifin keresztül ( a videós azzal volt)
Ekkor ma próbálkoztam a tesómnál ezzel ,ott meg simán ment ,képet se kért
De így most azt mivel nem kell, ideiglenesen felfüggesztettem ,remélem sose kell használnom
Ezt jó összehoztam 6 nap alatt 
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Kaptam én vagy 5-6 helyreállítási "linket" de mind nálam nyitottam meg, azért írta amit a képen látni ---tesómnál ,ezt nem próbáltam,akkor eszembe se jutott,mert ugye a sima bejelentkezés nem ment ott se . Most meg csak hátha, így a mobil neten keresztül
Amúgy most épp 2 személyi elküldés után ,a jogsit küldtem
egy 3 órával ezelőtt ,azért haladtak a kérelemmel ,ez dícséretes persze. -
Cartmenn
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Ez lett
,bár pont nem olvastalak , b.ssza meg a face
gondolom ezt az IP címet megjegyezte .A tesómnál próbálkoztam én a sima bejelentkezéssel ,( email+jelszó) de akkor is kérte az sms kódot . Na mondom kipróbálom most hogy a telóm netjéről lépek be az email-be , a most küldött zárolási link miatt (amit párszor kaptam ,de itthon nyitottam meg akkor írta azt a hibát ,a tesómnál meg ezt nem próbáltam)---kaptam is a kódot a mostmár a telóra is feltelepített whatsapp-ra (gondolom sms is jött volna ,nem próbálkoztam
) ki is kapcsoltam egyből a kétlépcsőst
így már ment megint a bejelentkezés az itthoni PCn
pedig amúgy jó kis biztonságnak a 2lépcsős 
-
Cartmenn
aktív tag
-
Cartmenn
aktív tag
Tulajdonképp csak nem a telóval hanem a PCn léptem újra be a felfüggesztés után, ez volt a "szokatlan"
abban már igazad van, hogy mivel mindennel próbálkoztam ,volt jó pár jelszó változtatás is
de azzal nem is kavar hogy nem jó
sms-kód nincs ---most várok
--pc-n nem de ha telón próbáltam belépni ,ott ki is írta nem tudnak sms-t küldeni,próbálkozzak később ---most várok pár napot a próbával -
Cartmenn
aktív tag
Ez volt az újra aktiváláskor :
-
Cartmenn
aktív tag
Kérdezném tőletek, hátha volt már ilyen valakinek ----Kétlépcsős azonosításom van ,PC n vagyok fent és telón a facebook lite ---mindig kijelentkezek --de ugye meg van jegyeztetve mindkettő a facéval , hogy ne küldje az sms-ben a kódot állandóan. Ügy előzménye annyi hogy a telón kipróbáltam a fiók felfüggesztést ,utána a Pc-n jelentkeztem vissza ,ez ugye alapban oldja a felfüggesztést (pcről is próbáltam régebben,ott is jelentkeztem vissza) .Nem is volt gond a PCn simán beléptem, utána ki .Na akkor léptem volna be a Lite-ra ,de csak töltött ,újra felraktam ekkor persze kérte a kódot amit nem küldött sms-ben a telóra .Na akkor fel a PCre ,már ott is kérte ,és nem küldte .Azt olvastam hogy év elején volt probléma ezzel a rendszerrel.De 2nap után se volt semmi előre lépés --csináltam egy személyi igazolványos kontaktot --kb 1 nap után már küldte a PC-re bejelentkezéskor a kódot ahogy szokta (meg előtte a jelszóváltoztatást is, az is kellett ) sajnos nem kapcsoltam ki a 2faktoros hitelesítést ,utána a böngészőből (facéból) való kilépés után megint kéri és nem küldi a kódot.Megint volt a személyi igazolványos igazolás,de semmi
Ha rákkantintok arra a kék csíkra hiba üzenet hogy dolgoznak rajta ,ha tovább megyek meg a sima bejelentkezés,ami megy is ---csak az sms küldés nem (whatsapp nincs,csináltam azzal a telószámmal és emaillel de oda se jön)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
--- belépés után mindig ezt csinálja ,csak akkor áll helyre ,ha bezárom a böngészőt, majd újra a face

krizmo_