- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Azt meg tudom oldani, hogy Androidon a Messenger ne egyesével töltsön be minden egyes üzenetet/eseményt, hanem frissítse úgy, mint az iPhone-on? Ha mondjuk napközben nem mobiloztam telefonnal és utána fellépek, akkor kissé frusztráló tud lenni hogy több perc után is pörögnek egyesével az üzenetek.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Ha valakit nem jelölök ismerősnek, hanem csak rányomok a "Követem" gombra, arról kap értesítést az illető?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Jól látom, hogy mostanság kb felesleges a Facebook állapotjelzésére hagyatkozni? Mármint arra gondolok, hogy ki elérhető és ki nem. Látok itt érdekes dolgokat, pl. van olyan hogy az ismerős mellett ott a zöld pötty, de nem ír vissza. Viszont amikor azt írja, hogy X perce offline, akkor jön tőle egy üzenet.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. A Messenger-ben volt egy engedélykérés egy olyan embertől, aki nincs felvéve Facebook-on ismerősnek. Ez el lett fogadva, azóta fel is lett véve az ember ismerősnek, de ahogy bezárom és újraindítom az alkalmazást, az Engedélykérés újra feltűnik, viszont a listában már nincs ott. Erre valakinek van valami ötlete hogyan lehet orvosolni? Köszi előre is a válaszotok!
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Szívem nekem is jobban menne a Viber és társai, csak hát azt az ismeretségi körömben nem igen használják. Elterjedt a Facebook, mint a futótűz és ennyi, én elég nehezen tudtam magam rászedni, ugyan, nem kell ez nekem... Aztán végül a Farmville miatt regisztráltam...
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
A hsz-eken jót nevettem! Sűrűbben is leállhatna... Egyébként először nálam kerestem a hibát..net, iPad, stb. Aztàn ràjöttem, hogy minden más meg rendesen.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz killer1203 #12703 üzenetére
Szia! Elvileg igen. Páromnak is szokott ilyesmi lenni.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Remekelek28 #12670 üzenetére
Ez csak a konkurens proginál megy normálisan.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz enginev3.0 #12661 üzenetére
Csak az a baj, hogy sokan nem így tekintenek rá és amit ott látnak, azt készpénznek veszik és vita van belőle... Például ez a "Fent vagyok a Facebook-on, miközben lent vagyok az edző teremben." Biztos van erre a jelenségre is magyarázat, csak én nem jöttem még rá.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz enginev3.0 #12659 üzenetére
Én agyalok is a hanyagolásán, amennyi haszna van, annyi kárt is tud okozni.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Megint én vagyok, közben rendeztük sorainkat a párommal, beismerte, hogy nem kellett volna a Facebook-ba belenézni. Viszont a gépén nincs net már több napja, ergo Ő nem is tud felnézni a Facebook-ra és nem is netezik sehol máshol. Viszont néha kijelzi, hogy fent volt X perce. Ezt már korábban is megtapasztaltam, rá is kérdeztem, azt mondta, hogy a telefonja miatt volt ez, ahogy kap egy üzenetet, megjelenik és olyan, mintha el is olvasta volna. Nálam ki is jelzi, hogy látta. A telefonja azóta úszott egyet és működésképtelenné vált, másik nincs, viszont a jelenség még mindig fennáll. Ti tapasztaltatok hasonlót? Ha igen, ez mitől van?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Jó, csak ebből nekem még nem volt konfliktus és nem voltam biztos abban, hogy jól tettem-e...és visszagondolva rosszul is esett, hogy egyáltalán eszébe jut kutakodni. Ha megkérdezi, akkor valószínű igent mondtam volna, de így...hirtelen azt se tudtam mit lépjek. Ez nekem privát, nem tehetek róla...de nekem eszembe se jutott az övét megnézni, én bízom benne.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Kutatom a közvéleményt. Szerintetek bűn, ha a páromnak nem engedem megnézni a Facebook üzeneteim? Nincs takargatni valóm, csak én ezt olyan személyes dolognak tartom, mintha a postám közt akarna keresgélni.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem. Egyre sűrűbben fordul elő, hogy a párommal chat-elnék, de nem jelenik meg neki, amit írok és ez fordítva is igaz. Szerintetek ez mitől lehet? Erről a hibajelenségről hallottam már korábban is, csak nálam ez eddig nem jelentkezett, így nem is foglalkoztam vele. Köszönöm előre is válaszotok!
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Valaki használja közületek a telón lévő Facebook alkalmazást Nokia 5230-on? Ha igen, hol tudom megnézni az értesítéseket? -Pl Kis Pista hozzászólt Nagy Józsi állapotához. - Nem találom sehol.
Köszi előre is!
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest