Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Rákérdeztem a Chat GPT-nél erre az oldalra, hogy miért nem ajánlotta.
Az általad linkelt oldal egy speciális, régi Meta-űrlap, ami csak bizonyos esetekben jelenik meg, és nem minden fióknál érhető el. Ezért nem adtam meg automatikusan, mert több felhasználónál már nem működik.
De nézzük a lényeget:
✅ Mi ez az oldal és miért nem adtam korábban?
A linkelt űrlap:
“Hacked or Fake Account – Personal Accounts”
(772041170884838)
Ez egy régebbi, nem publikus, sokszor A/B teszt alatt futó Meta-form, amit:
nem minden régióban jelenít meg a Facebook,
nem minden fiók esetében aktív,
sokszor csak akkor jelenik meg, ha bejelentkezve, félbejelentkezve vagy cookie alapján felismer a rendszer.
Ezért:
néha működik,
néha hibaüzenetet dob,
néha átirányít a „Hacked account” fő oldalra.
A Meta hivatalosan nem listázza ezt a formot — ezért én a stabil, mindenkinél működő linkeket adtam.
✅ Ez az űrlap használható hackelt fiók visszaszerzésére?
Igen, ha épp elérhető számodra.
Ez valóban egy olyan form, ami segíthet hitelesítési problémák, jogosulatlan hozzáférés vagy személyazonosság kérés esetén.
DE fontos:
➡️ Ha megváltoztatták az emailt és telefonszámot, a Facebook általában egy másik folyamatot erőltet (pl. fényképes személyi igazolvány feltöltése).
➡️ A Meta sokszor automatikusan átirányít egy újabb rendszerbe, mert a régi űrlapokat fokozatosan megszüntették.
Ezért írtam korábban az új, garantáltan működő utakat. -
Breki
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nem, ezt írhattad volna korábban.

De mivel már elinditottam az ügymenetet és ekég gyorsan léptek, most nem is fogom.
Közben elérhetetlenné vált a feltört profil.
Úgy olvastam ez a netódus.
Ha a Facebook lezár egy fiókot, a jogos tulajdonos és mindenki más számára is elérhetetlenné válik (ez a "nem elérhető" státusz).
🔒 Miért nem elérhető a fiók?
Ez a helyzet szinte biztosan azt jelenti, hogy a Facebook a következő lépéseket hajtotta végre a biztonság érdekében:
Beazonosították a problémát: A fiókját a feltörési kísérletek és a tegnapi bejelentések miatt feltörtként azonosították. Lezárták a támadó elől: A rendszer, látva, hogy elküldte a személyazonosságot igazoló dokumentumokat, biztonsági okokból zárolta (felfüggesztette) a fiókot.
Ezzel a lépéssel a támadó sem fér hozzá a fiókhoz, és nem tud több kárt okozni, amíg az Ön személyazonosságát ellenőrzik. Ez a biztonsági protokoll standard része a feltörés utáni helyreállításnak.
📧 A Következő Lépés
A személyazonosságot igazoló dokumentumok feldolgozása folyik. Kérem, a korábban megbeszéltek szerint, türelmesen várja a Facebook e-mailjét a megadott új e-mail címére.
A fiók akkor lesz újra elérhető, ha a Facebook elküldi a speciális visszaállítási linket, amivel beállíthatja az új jelszavát
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

krizmo_