Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anász
tag
Sziasztok!
Van egy elég nagy problémám, sikerült kizárnom magam a profilomból
Íme a történet:
Tegnap este hirtelen bevillant egy új értesítés, miszerint egy ismeretlen eszköz belépett hozzám Kaposvárról, Tmobil-os hálózaton. Na remek, mondom, egy ember tudja rajtam kívül a jelszavam, és ő is telenor-os, nosza változtassunk jelszót, amit sikerült is, egy bő 30 karaktereset már csak nem olyan könnyen törnek fel.
Eddig szép és jó, csak később kijelentkeztem, majd visszajelentkeztem volna, ha jól írtam volna be a jelszót. Még egyszer megpróbáltam, szintén hibás volt, kértem is jelszóvisszaállító emailt, de semmit sem kaptam. Ezóta még rengetegszer próbáltam volna kérni, de csak nem akar eljutni a freemail-re.
Ekkor hirtelen eszembe jutott, hogy régebben, mikor már 5-600 bejövő emailem volt, hogy üzenetem jött, létrehoztam egy szűrőt, ami a facebook-os leveleket automatán törli. Na így aztán várhatom az emailt, így a szabályt egyből ki is töröltem, majd újra kértem a jelszóújítást, de továbbra sem nem kapom meg..
Majd még valami eszembe jutott, van egy 'backup' profilom, amit az ilyen esetekre tartogattam, azon egy gmail-es email cím az elsődleges, ott is csináltam egy jelszóvisszaállítást, és meg is jött az email kb 2 másodpercen belül.
Az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek? A freemail-nek írtam már, hogy a szűrő be van e még kapcsolva, vagy hogyan kapcsoljam ki, mert úgy néz ki, hogy be van még, de még csak az automata válaszlevelet kaptam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Íme a történet:
krizmo_