Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anász

tag

Sziasztok!
    Van egy elég nagy problémám, sikerült kizárnom magam a profilomból :W Íme a történet:
    Tegnap este hirtelen bevillant egy új értesítés, miszerint egy ismeretlen eszköz belépett hozzám Kaposvárról, Tmobil-os hálózaton. Na remek, mondom, egy ember tudja rajtam kívül a jelszavam, és ő is telenor-os, nosza változtassunk jelszót, amit sikerült is, egy bő 30 karaktereset már csak nem olyan könnyen törnek fel.
    Eddig szép és jó, csak később kijelentkeztem, majd visszajelentkeztem volna, ha jól írtam volna be a jelszót. Még egyszer megpróbáltam, szintén hibás volt, kértem is jelszóvisszaállító emailt, de semmit sem kaptam. Ezóta még rengetegszer próbáltam volna kérni, de csak nem akar eljutni a freemail-re.
    Ekkor hirtelen eszembe jutott, hogy régebben, mikor már 5-600 bejövő emailem volt, hogy üzenetem jött, létrehoztam egy szűrőt, ami a facebook-os leveleket automatán törli. Na így aztán várhatom az emailt, így a szabályt egyből ki is töröltem, majd újra kértem a jelszóújítást, de továbbra sem nem kapom meg.. :U
    Majd még valami eszembe jutott, van egy 'backup' profilom, amit az ilyen esetekre tartogattam, azon egy gmail-es email cím az elsődleges, ott is csináltam egy jelszóvisszaállítást, és meg is jött az email kb 2 másodpercen belül.
    Az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek? A freemail-nek írtam már, hogy a szűrő be van e még kapcsolva, vagy hogyan kapcsoljam ki, mert úgy néz ki, hogy be van még, de még csak az automata válaszlevelet kaptam meg.

Új hozzászólás Aktív témák