Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Sziasztok.
Hétvégén feltörték a Facebook fiókomat.
Egyszer csak kiírta, hogy a munkamenet lejárt utána nem tudtam visszalépni.
Utánaolvastam, és a gemini-t (ai) is megkérdeztem a teendőkről ő végigvezetett mit kéne tenni.
Egy leírásból:
Ha már nem tudsz bejelentkezni a fiókodba (pl. ellopott fiók): Menj erre a címre: https://www.facebook.com/hacked Használj nyugodtan ugyanazt a böngészőt és eszközt, amin korábban használtad a Facebookot. A folyamat nagyrészt automatizált, és ezen a módon nem kapsz közvetlen támogatást.
Na ez rendben is lenne, de sajnos az email és mobilszámot illetve az Instagram fiókot (oda be tudok lépni) leválasztották.
De mobilon sikerült megtalálni a fiók hivatkozási nevével a fiókot.
Viszont a jelszó visszaállításánál ez van.
Hogyan szeretnéd megkapni az új jelszó beállításához használható kódot?
Kód küldése e-mailbenc*****8@f*******.com
A bejelentkezéshez írd be a jelszót.
Na most az a baj, hogy ez a támadó email címe, tehát oda hiába kérem a kódot.
A jelszót meg ugye átírták.
Van ilyen, hogy nincs hozzáférése ezekhez, de ott meg tegnap mobilon kiírta
Olyan eszköznek kell lennie, amelyet korábban már használtál a fiókba való bejelentkezéshez.
Nem sikerült megfeleltetnünk a fiók visszaállításához használt készüléket, ezért nem engedélyezhetjük a továbblépést.
Magyarán letiltották ezt a lehetőséget, a Gemini azt ajánlotta, hogy nézzem meg másik készüléken amin használtam, most megnéztem munkahelyi gépen ott emailra felismerte a fiókomat, de a jelszó visszaállításnál ugyanez a képernyő fogad.
Utána az ai ajánlott úrlapokat ahol írhatok nekik, de mindegyik kiírja, hogy az oldal nem tölthető be az ai szerint ezt a facebook letiltotta.
Pl. szintén egy leírásból:
Ha manuálisan szeretnél támogatási kérelmet küldeni: Töltsd ki az űrlapot ezen a címen: https://www.facebook.com/help/contact/377211842296337 Írd le a problémát a lehető legpontosabban, és csatold hozzá:
Email címed
Telefonszámod
Nevedet
Képernyőképeket, ha lehetséges. A válaszidő hosszú lehet.
De ez az oldal se megy nekem.
Van egy másik még működő Facebook profilom, ahogy Irtam az Instagram is működik, a levelezés is, van valakinek ötlete, hogy hogy tudom velük felvenni a kapcsolatot és ellenőrzést kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
krizmo_