Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

Sziasztok.

Hétvégén feltörték a Facebook fiókomat.

Egyszer csak kiírta, hogy a munkamenet lejárt utána nem tudtam visszalépni.

Utánaolvastam, és a gemini-t (ai) is megkérdeztem a teendőkről ő végigvezetett mit kéne tenni.
    Egy leírásból:

Ha már nem tudsz bejelentkezni a fiókodba (pl. ellopott fiók): Menj erre a címre: https://www.facebook.com/hacked Használj nyugodtan ugyanazt a böngészőt és eszközt, amin korábban használtad a Facebookot. A folyamat nagyrészt automatizált, és ezen a módon nem kapsz közvetlen támogatást.

Na ez rendben is lenne, de sajnos az email és mobilszámot illetve az Instagram fiókot (oda be tudok lépni) leválasztották.

De mobilon sikerült megtalálni a fiók hivatkozási nevével a fiókot.

Viszont a jelszó visszaállításánál ez van.

Hogyan szeretnéd megkapni az új jelszó beállításához használható kódot?
    Kód küldése e-mailbenc*****8@f*******.com
    A bejelentkezéshez írd be a jelszót.

Na most az a baj, hogy ez a támadó email címe, tehát oda hiába kérem a kódot.
    A jelszót meg ugye átírták.

Van ilyen, hogy nincs hozzáférése ezekhez, de ott meg tegnap mobilon kiírta

Olyan eszköznek kell lennie, amelyet korábban már használtál a fiókba való bejelentkezéshez.
    Nem sikerült megfeleltetnünk a fiók visszaállításához használt készüléket, ezért nem engedélyezhetjük a továbblépést.

Magyarán letiltották ezt a lehetőséget, a Gemini azt ajánlotta, hogy nézzem meg másik készüléken amin használtam, most megnéztem munkahelyi gépen ott emailra felismerte a fiókomat, de a jelszó visszaállításnál ugyanez a képernyő fogad.

Utána az ai ajánlott úrlapokat ahol írhatok nekik, de mindegyik kiírja, hogy az oldal nem tölthető be az ai szerint ezt a facebook letiltotta.

Pl. szintén egy leírásból:

Ha manuálisan szeretnél támogatási kérelmet küldeni: Töltsd ki az űrlapot ezen a címen: https://www.facebook.com/help/contact/377211842296337 Írd le a problémát a lehető legpontosabban, és csatold hozzá:

Email címed

Telefonszámod

Nevedet

Képernyőképeket, ha lehetséges. A válaszidő hosszú lehet.
    De ez az oldal se megy nekem.

Van egy másik még működő Facebook profilom, ahogy Irtam az Instagram is működik, a levelezés is, van valakinek ötlete, hogy hogy tudom velük felvenni a kapcsolatot és ellenőrzést kérni?

Új hozzászólás Aktív témák