Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
senior tag
Hiyya!
Változtattak valamit a kódon mostanában az asztali Messengerben?
6 napja max csak egy üres ablak ugrik fel, az egyetlen dolog ami megjelenik benne az a jobbfelső sarokban egy X. De mostmár az se nagyon, csak valami szürke áttetsző kis körök jelennek meg alul..
Mypal68.12.5b verziós browser (firefox quantum klón régi oprendszerekre) és annak a fejlesztői fórumán láttam még olyat, akinek ugyanez a hiba, de megoldást nem láttam egyelőre ott sem.Próbálnám elkerülni hogy telefonra kelljen valamelyik agyonszidott szar appot letölteni, de lassan annyi üzenetem van hogy muszáj lesz ha nincs valakinek valami tippje megfejtésre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_