-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarciKING24
tag
Sziasztok! Segítsetek picit egy beállításban, mert már mindent átnéztem és mégsem tudom hogyan kell. Szeretném, hogy a képemet, illetve a bejegyzéseimet ismeretlenek ne tudják like-olni, vagyis reagálni rájuk. Csak ismerősök! Hogyan lehet ez? Kérlek írjatok egy pontos know-how-t mert fogalmam sincs! Köszike!
Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Szia! Haverral ugyanígy jártunk, csak mi azzal a különbséggel, hogy nálam látszódott minden beszélgetés, nála pedig csak az utóbbi duma egy pici része, aztán egy jópár hét kiesett. De úgy ám, hogy a beszélgetésben küldött képek megmaradtak a galériájában. Végső megoldásként újratelepítettük a messengert és jó lett, előkerültek az üzenetek!
Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Sziasztok! Egy újabb anomália. Nagyon szeretnék rá választ. Van egy gyerekkori barátom aki olyan tavaly december körül beszélt egy sráccal messengeren. Ez a beszélgetés kb. idén februárra megszűnt végleg, ismerősök, de már nem beszélnek. Nyilván tudom ki ez a srác akivel beszélt, de nekem semmi közöm hozzá, sosem beszéltem vele, nem kerestem rá sosem, erre most valamiért feldobta kit ismerhetek-be. Ez mitől lehet?
Straight outta Compton
-
MarciKING24
tag
Sziasztok! Sosem gondoltam volna hogy ide írok valaha, de valami anomáliát fedeztem fel facen, és ezt szeretném megkérdezni a szakértőktől. Az első és legérdekesebb dolog: párommal ezen az oldalon -eddig- 4 közös ismerősünk volt. Most ez a szám hirtelen felugrott 13-ra. Nem, nem jelölgettünk be egyik napról a másikra annyi közös ismerőst. Ja, a 13 közös ismerősből én, a saját lapomon 7et látok.... Ez mi? De a második dolog már sokkal izgibb, ugyanis én mint ismeretlen megnézek egy párom ismerősét akit kikeresek keresőben, és a közös ismerőseinkben nem látom a párom!
Pedig tudom hogy neki ismerőse! Ez hogy lehet? Arról nem beszélve, hogy van olyan ismerőse, akinél viszont látom őt a közös ismerősökben, és szintén nekem nem ismerősöm! Bocs ha túlbonyolítottam a kérdést, de itt most a fb a hülye vagy én?Straight outta Compton
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest