-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
Velem is ez volt tegnap.. azzal a különbséggel hogy nálam valami Trendmicrot akart felrakatni...nem kattintottam semmire (Chrome).. Malwarebytes + Eset SS nem talált semmit.... minden előzmény, cookiek törölve, semmi, továbbra sem enged tovább.. de közben Operával be tudtam lépni, ahol azt láttam hogy jött egy értesítés a FB-tól hogy "Holnap, 1:24-kor-ig korlátozva van számodra a következő funkció használata: Open Graph-műveletek létrehozása." (fingom sincs hogy ez mit jelent, de nem baj).. belenéztem a tevékenységnaplóba, semmi...végül engedtem a követelésnek és feltettem a programot, ami meglepő módon nem talált semmit, és most már beengedett, a feltelepített programot meg letöröltem... szerintem nincs is semmilyen vírus itt, csak így akarják ráerőltetni hogy használjuk ezt vagy azt a víruskeresőt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged