Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nah elkezdtem a gamet, vagy 3/4órát nyomtam, nagyon jóóó tényleg, szupi! nem szaroztam a grafikai beállitásokkal csak benyomtam hogy észrevegye a konfigot és ő beállitsa.. hát a grafika valami nagyon állat... meg tök jó az a pacák ami mindig eltünik és ilyen hollotollak lebbennek.. meg az első talizás a kiscsajjal is durva volt
de én pont akkor nem paráztam csak néztem a tüzet meg hogy milyen állat az egész.... de azért belepuffasztottam pár golyót
jahh meg para, de pont annyira amennyire kelll! tök jó misztikus cucc engem tök érdekel hogy pontosan mi is lesz a vége... (holló, a csávó aki megbolondult attol a kislánytól, a kislány, a ellenfél katonái... mi is játszik közre?? miért vagyok összekötve velük??..) nahh nekem nagyon tetszik!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de én pont akkor nem paráztam csak néztem a tüzet meg hogy milyen állat az egész.... de azért belepuffasztottam pár golyót