Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Ha szar volt, csinálj jobbat... én el vagyok ájulva... nem a grafika meg a játék miatt, inkább az miatt, hogy ilyen szinvonalú játékokat gyártanak... egyébként, tudom figyelmedbe ajánlani a SWAT 4-et, RAINBOW SIX sorozat... ezek ha jól játszol (nem aratós üzemmódban) még izgalmasabbak, mint a FEAR... SWAT-tól egyszer majdnem elgurultam az asztaltól görgős székkel... éppen betükröztem a fal mögé, hogy mi lehet ott, erre fél méterre vol a terrorista, és közeledett felém... ETA volt kb fél másodperc, a fegyverre váltás 2mp... na ott ment a lázas drukkolás, hogy mi lesz
És abban a játékban életcsomag sem volt, pedig egy lövéses a halál már majdnem easy módban is... aki imádja a taktikai akciót, azoknak ajánlom! most fogom elkezdeni a 4-est... biztatóak az első tapasztalataim! nem horro kategória, de adrenalinnak jó az, ha nem kaszabolni mész!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Dark Souls sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És abban a játékban életcsomag sem volt, pedig egy lövéses a halál már majdnem easy módban is... aki imádja a taktikai akciót, azoknak ajánlom! most fogom elkezdeni a 4-est... biztatóak az első tapasztalataim! nem horro kategória, de adrenalinnak jó az, ha nem kaszabolni mész!