Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mrThomi #2180 üzenetére
És valóban!
Szóval arra gondoltam, hogy nem tudom, mi pörgette a rendszert a háttérben, mert az akku menüben semmi nem látszódott gyanúsnak, de érezhetően melegedett a telefon, de most nem teszi ezt sem.
@Sanya: amikor csináltam a 15-ös rendszerben egy factory-t, akkor a már visszaállított rendszer alá ismét visszamásoltam a fullROM-ot, és helyi telepítéssel (fejlesztői beállításokat engedélyezni kell) újra ráhúztam ugyanazt a ROM-ot, még egyszer. Hogy ez kell vagy sem, az kérdéses, de redditen láttam, hogy a "síma" factory nem oldotta meg a gondot egy usernél. Arra gondoltam, hogy maga a 15 is hibásan települt a 14-re, és ezért nem jó a szimpla FR sem. Régen ilyenkor MSM (MDM?) tools-hoz nyúltam a teljesen tiszta fastbootos telepítés miatt, de ez így egyszerűbb lényegesen.
Sajnos a hívásrögzítés viszont nem megy. 14-ről frissítve még működött, így most nem megy fel a szükséges InCallUI és ODialerrel se lehet megoldani...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újra bemutatta a OnePlus a 12-t és az Ace 3-at is, utóbbit más néven.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- iPhone 13 Pro 128GB
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Ryzen 7 CPU-k
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest