Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mrThomi #2180 üzenetére
És valóban!
Szóval arra gondoltam, hogy nem tudom, mi pörgette a rendszert a háttérben, mert az akku menüben semmi nem látszódott gyanúsnak, de érezhetően melegedett a telefon, de most nem teszi ezt sem.
@Sanya: amikor csináltam a 15-ös rendszerben egy factory-t, akkor a már visszaállított rendszer alá ismét visszamásoltam a fullROM-ot, és helyi telepítéssel (fejlesztői beállításokat engedélyezni kell) újra ráhúztam ugyanazt a ROM-ot, még egyszer. Hogy ez kell vagy sem, az kérdéses, de redditen láttam, hogy a "síma" factory nem oldotta meg a gondot egy usernél. Arra gondoltam, hogy maga a 15 is hibásan települt a 14-re, és ezért nem jó a szimpla FR sem. Régen ilyenkor MSM (MDM?) tools-hoz nyúltam a teljesen tiszta fastbootos telepítés miatt, de ez így egyszerűbb lényegesen.
Sajnos a hívásrögzítés viszont nem megy. 14-ről frissítve még működött, így most nem megy fel a szükséges InCallUI és ODialerrel se lehet megoldani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vadiúj SSD-k!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest