Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
bitfarkas #1512 üzenetére
Meg próbáltam de előtte teljesen letisztítottam a lencsét, most nincs rajta semmi kosz de így is nagyon rossz képek lettek mert csak a távolba fényképeztem így utólag kellet világosítanom a képen, de nem a kép a lényeg ne azt próbáljátok nézni mi van rajta mert semmit se látni. de a foltok rajta vannak és minél távolabbra fényképezek annál több, szobában pl. egyáltalán nem csinál hibás képet
[link]
[link]
[link]
[link]
és 1 régebbi kép ami tökéletes szerintem
[link] -
Nwis86
aktív tag
Igen ezek mind vakus képek, normál fénynél nemtudom mert csak akkor csináltam vaku nélküli képeket amikor vettem a gépet, 1ébként mindig éjjel vagy elég rossz fényviszonyok közt fényképezek. De előbb csináltam pár db-t és 1iken se volt folt de vakuval sincs mindegyiken. az újlenyomat nem tudom hogy került rá 1X csak rajta volt elég sok embernek adom kölcsön a gépet 1 este alatt,t lehet valaki véletlen +fogta.
már próbáltam letörölni a lencsét kontaktlencse tisztító törlőronggyalde ugyanaz a helyzet éjszakai képeken és ahol sok a fekete háttér ott megjelennek ezek a foltok de nem mindig.
A párásódásnak elég sok az esélye mert 1ik percben kb. 5°C fényképezek utána meg 25°C-ban. Csak azt nem értem ha a 2 lencse között lenne a gond akkor feltételezem mindegyik képnek rossznak kéne lennie nem? -
Nwis86
aktív tag
válasz
oceanearth #1506 üzenetére
ezt már próbáltam de ugyanaz a végeredmény, bár így se olyan tiszta mint új korában. mivel érdemes tisztítani? mert én akármivel próbálom csak kenődik de nem tűnik el róla az újlenyomat
-
Nwis86
aktív tag
Hi
lenne 1 kérdésem bár nem tudom hogy jó helyen rakom-e fel
kb. 1 honapja vettem 1 Canon A510-et és mostanában kezd olyan fényképeket csinálni amik tele vannak vami homályos gömbökkel és nagyon idegesít, én nagyon nem értek az ilyenekhez ez a első gépem vaki nem tudja hogy ez mitől van?
[link]
[link]
[link]
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest