- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
reddragon
aktív tag
válasz
oceanearth #898 üzenetére
Egyébként lehet kapni,olyan 6000ft körül,ezért érdemes olcsóbban a gépet megvenni,aztán ha kiszámolod már rá is basztál.
Nekem van egy eredeti,meg van egy PDF-ből kinyomtatott 120oldal.
Ha kell elküldöm a kinyomtatottat,mert sajna nem találom a pdf-et ,de holnap még megpróbálom megkeresni
[Szerkesztve] -
Az FZ20-hoz, bár a dobozán magyarul is szerepel a neve nem kaptam magyar maualt. Mondom OK, hisz kinn vettem a sógoroknál. Dehogy angol se legyen benne, viszont minden más hülyeség, az zavar.
Mondom magamban: ''semmi gond, majd letöltök valahonnan''. Magyar sehol. Angol sehol, még az amerikai oldalon sem. Nagy nehezen találtam egy ausztrál oldalon leírást (PP), illetve egyéb oldalakon egyet (GN). Nem tudom, mik ezek a jelzések, az enyém EP. Magyarról nem is álmodok, de azért angolért ennyit kutatni...
Vicces. -
Digital
addikt
válasz
oceanearth #895 üzenetére
Szinte sehol nem lehet kapni,egy haverom tudott szerezni a Media Markt-ból p93-hoz valót ami szintén fizetős volt!
-
Digital
addikt
válasz
Extremdigita #892 üzenetére
Ez a kezelési leírás mit takar? Gyári használati utasítás
Jöhet mélben is!
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
válasz
Extremdigita #881 üzenetére
Szia!
Sony dsc-p92 magyar manual-t tudsz szerezni? Szerintem nem -
válasz
oceanearth #878 üzenetére
Hát, megjött. Elsőre is lenyűgözött, másodikra is. Eddig minden olyan, ahogyan szeretném. Viszont a 16MB-os SD kártya hozzá finoman szólva is röhejes.
Magyarországon is ez a standard kiépítés? -
9CS
senior tag
válasz
Extremdigita #879 üzenetére
Szia
Az első kettő lehetőségben írt kábelek beszerezhetők Nálatok? Esetleg kipróbálással? Ha igen, akkor megmondom, ismerősnek, hogy mehet hozzátok.
Thx -
priusz
aktív tag
Extrem!
Fuji gép fogadja az oly kártyát is?
ui: bocs a nagyon láma kérdésért -
Extremdigita
tag
FELHÍVÁS!!!
Fotográfiában (haladó és profi szintű) jártas kollégákat keresünk szakáruházunkba szaktanácsadói, és értékesítői területre! Az analóg és a digitális fotózásban való jártasság és ismeret, valamint az értékesítésben szerzett tapasztalat, továbbá angol és /vagy német nyelv ismerete és használata is mindenképpen előny! Jelentkezni az allas@edigital.hu címen lehet motivációs levél és fényképpel ellátott, részletes szakmai önéletrajz kíséretében.
Ui: Kérlek Titeket, ha érdekel az állás, akkor küldjetek önéletrajzot, nem tudunk itt válaszolni egyéb kérdésekre!
Köszi
Acid -
Extremdigita
tag
Szia!
TV out nál 2 illetve 3 megoldás létezik:
1. 3,5 ös jack dugó, ennek végén 1 db RCA csatlakozó (ezt az otthoni hifi ből akár lehet kipótolni, jack-RCA kábel, itt mindegy ha 2 lógó RCA van egymás mellett)
2. 2,5 jack és RCA a másik vég
3. speciális USB kábel amibe bele van építve egy videokábel is....ezt utólag beszerezni nem könnyü, nem tudok benne segíteni sajna!
Acid -
válasz
oceanearth #873 üzenetére
Hát, ha ezt előbb írod. Most várok a p.x.el.m.n.a-ra.
-
9CS
senior tag
Benq DC-5330 géphez tudtok valami megoldást a TV-vel való kapcsolatra? (Kábel?)
-
Rez_Grof
őstag
Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen 4Mpixeles digitális fényképezőgépet ajánlotok olyan 80-100E Ft bruttó környékén, vagy ennyiért már érdemesebb nagyobb Mpixel-est venni?
Amiket eddig nézegettem:
Olympus C-770 UltraZoom
Nikon Coolpix 4800
Canon Powershot a85
Thx! -
reddragon
aktív tag
válasz
oceanearth #870 üzenetére
Aksik elmentek,jó üzlet,mert sikerült olcsón szerezni őket.most meg csak gyorsan kellene 3db FZ20 már hirtelen,de a számlák a lényegek,a gépek mennek a tulajdonosokhoz.
-
reddragon
aktív tag
válasz
Jim Tonic #867 üzenetére
A jövő 7-re ígérte a pana márkakereskedés,hogy lesz FZ20(fekete is),a fotomarket meg holnaputánra.Ma beszéltem velük,mert még nekem is kell vagy 3.Bár én már vettem náluk,aztmondták,nekem félre is raknak annyit,ha jön.
A panasonicclu.bnál meg úgytom,hogy van még raktáron -
500Euro-ért volt a p.x.lm.n.a.at-n. Remélem, nem csak kamu, hogy soffort lieferbar.
[Szerkesztve] -
válasz
Extremdigita #865 üzenetére
Bámeg!
Tipped mi? Eladtam a fényképezőm, és júli végén megyek nyaralni.
Odakinn 135.000-ért van raktáron (Ausztria). Jobb, ha rászánom azt a 10-est? -
Destroyer
csendes tag
nem ide akartam de ha már ide lett írva remélem azért kapok választ különösen, hogy nálatok néztem ki
Soligor gumi napellenző nagylátószögű (55mm) -
Destroyer
csendes tag
Érdekelne van e valakinek gumi napellenző ill. használta-e
-
igazán nem akarok beleszólni, de épp egy, az Erzsébet körúti boltban dolgozó embernek nyafogsz meglehetősen erőszakosan, hogy mi mindent ismerjen el és intézzen el neked egy olyan dologért, ami a Mammutban történt veled egy másik boltban, más emberekkel, máskor...
ugyan egy cégről van szó, de ha az alkalmazottak éppenséggel nem minden este együtt szürcsölik a kakaót munka utána, akkor - ad absurdum - az is előfordulhat, hogy egymástól függetlenül dolgoznak.
menj a Mammutba és ott reklamálj, ne olyasvalakin kérd számon a dolgokat, akinek semmi köze hozzá. -
oceanearth
őstag
így van ahogy reddragon mondja, olcsó húsnak híg a leve. az meg szerintem a te bajod, hogy átvétekor nem nézted meg, hogy origi-e. nyilván reklamálsz és kapni fogsz egy újjat. sztem, ha nem akkor fenyegetőzz, ezért olcsó az edigital. nem kell mást várni tőle. mondjuk az erzsébet körúti üzletbe tök korrektek voltak az eladók.
-
Mikor lesz FZ20 nálatok?
Bent voltam a MOMA-ban található üzletben. Nincs FZ20. Mire megkérdezem, akkor miért van a depo-n: Raktárról. Erre az a válasz, hogy azért, mert kínálják. Mire én: De miért írjátok, hogy raktárról? Erre otthagy az eladó.
Kiszolgálás csúcsa. -
x_o_n
veterán
válasz
Extremdigita #850 üzenetére
nézd,tulképpen nem érdekel semmi kártérités csak egyszerüen gusztustalan amit csináltok. ennyi
azért elvárható hogy ha vesz az ember valamit új áron akkor ne egy használt terméket kapjon ,illetve legalább nem kéne sumákolni,és vigyorogni hanem gerincesen meg kellett volna mondani hogy van vele egy kis gáz...de már megfogalmazta valaki helyesen egy másik topic-ban hogy ez a magyar kereskedelemtől,embertől ( tisztelet a kivételnek) nem elvárható.
szal nem védekezni kellene hanem elismerin hogy igenis némely eladótok ,kollegátok átvágja az embert...ez van,ilyen is van,többet nem vásárolo ott és ennyi.
bolt van elég -
x_o_n
veterán
válasz
Cardinella #849 üzenetére
látom nem érted nem a filctollas rajz zavar,hanem az hogy hülyének nézik az embert és gyakorlatilag átvágtak mert egy használt karit vettem,ennyi
de ha szerinted ez gáz akkor gratula -
Extremdigita
tag
Nézd!!...Valószínüleg ezt a választ fogod visszakapni:Amennyiben problémája volt az adott termékkel akkor a számlával kérem, vigye vissza ahol vásárolta és visszafizetjük a vételárat, vagy kicseréljük a terméket amennyiben van készleten!
Esetleg odaírják hogy elnézést a kellemetlenégért....kb ennyi!
Acid
Amennyiben (jogosan) sértve érzed magad akkor majd kérd vissza a pénzt sztem....ennyi -
Cardinella
aktív tag
1. Ha nem nézted meg a boltban az átvett doboz tartalmát, az mindössze rád jellemző...
2. Utólag szeretnél egy bizonyíthatatlan esetben bármiféle kártérítést kapni..., komolytalan...bármelyik kezdő jogász csuklóból megaláz...(egyáltalán, mi az, ami nem működik? Vagy, ha minden működik, és egy filctollas rajz miatt reklamálsz, akkor mi a problemma...)
3. Nézd már meg az általam korábban vázolt helyzetet, az egy picit ingoványosabb...és nem is egy teljesen névtelen gyártóról van szó, enyhén szólva.... -
x_o_n
veterán
válasz
Extremdigita #845 üzenetére
na nem eröltették meg a kedves kollegáid magukat... a mustár után ti is rákerültetek a khm bolt listára
-
Cardinella
aktív tag
válasz
Extremdigita #845 üzenetére
''CLEANING YOUR FILTERS:
Due to their high precision, filters should always be handled with care and kept clean whenever possible. Filters should be cleaned gently with just a lens tissue or soft cotton cloth, such as Hoya's Hi-Tech Microfibre cleaning cloth.
Never use any chemicals, such as lens cleaning fluid, on your filters, as these can damage the coatings. If any stubborn stains occur, these can usually be washed off with some clean water and a soft cotton cloth.”
Ja, ettől bennem is megállt az ütő, meg is írtam nekik a rövid, tömör véleményemet.
Ekkora egy k@cs@g céget... -
Extremdigita
tag
válasz
Cardinella #844 üzenetére
Hoppá.......
Érdekes tisztitási tanács...csapvíz....hmmm!
Acid -
Cardinella
aktív tag
válasz
Extremdigita #834 üzenetére
Nos, kiderült az igazság, bár ennek egyáltalán nem örülök...
A Hoya honlapján szerepel (a sokadik apróbetűs részben), hogy csapvízzel tisztítsa az ember a szűrőit, amit persze elfelejtettek leírni a szűrőik dobozában lévő papíroson.
Így most írtam egy mail-t a problémáról, ill. hogy jó lenne, ha ezt a ''lényegtelen'' infót legközelebb feltüntetnék a hülye user-nek is, és referáljanak már a garanciáról...
Várom a fejleményeket.
(Addig is jó lesz a Soligor DHG filter, amit természetesen a Visegrádi u.-i Extreme-ben vettem, ma...)
-
x_o_n
veterán
válasz
Extremdigita #842 üzenetére
elöre is köszi
a forumokon eléggé kiakadtak ezen...nagyon negativ reklám ez nektek...
tényleg nem ártana odafigyelni
kiváncsian várom a mailt,vajon mivel engeszteltek majd ki -
x_o_n
veterán
na amail még nem jött meg..te van ott valaki az ügyfélszolgálaton vagy annyira égö nektek hogy nem is válaszolnak inkább?
kérdezz már rá kedves téma inditó -
x_o_n
veterán
mindenesetre csodálkozom hogy hiába irtam mailt nektek mégcsak válaszra se méltattátok az embert...lehet pár embert kellene lecserélni nekem meg jobban figyelni,mert ugylátszik már egy boltban sem lehet megbizni... szomorú és megyünk az unioba...röhely
ezt a 2 mamutos eladónak küldöm a vigyorával(nem amelyik kiszámlázta az elég normálisnak tünt) : -
-
Cardinella
aktív tag
válasz
Ember, fél óráig törölgettem, babusgattam; ezeknek a rétegeknek viszont utánanézek, köszönöm.
Az 1GB pedig tényleg nagyon jó hír az S5500 tulajoknak.
(Én egyébként szeretem az ExtremeDigital-t; csak jó tapasztalataim vannak eddig.) -
x_o_n
veterán
válasz
Extremdigita #832 üzenetére
nem ez a gáz,minden megvan a dobozban,csak valaki használta ezt a kártyát tehát nem újonnan vettem hanem használtan,ezt onnan gondolom hogy :
1: a csomi nem volt leragasztva
2: az eggyik játék tokja összevolt firkálva:ráirta valaki a játék nevét és a serial mellé hogy serial kód.
3: látható volt hogy volt már gépben
a mamutban vettem,most minek cseréltessem ki?
magyarázzátok meg miért árultok haxósznált terméket?????
vagy miért alkalmaztok olyan embert aki poénbol összefirkálja a kártya tartozékát?vagy akkor miért nem adtátok olcsobban? -
somodisoma
senior tag
válasz
Na igy hihetek az EREDETI kezikonyvnek...
-
Extremdigita
tag
válasz
Cardinella #829 üzenetére
ööööööööööö, tovább pucolni??????Sztem nem lehet hogy 2 rétegü és bekerült közé valami, de lehet....sztem ha nagyon zavar akkor kérdezz rá ott ahol vetted...lehet megerősitik hogy 2 részből van összerakva és segíteni tudnak!
Az 1GB os kártya TUTI mennie kell fuji S5500 ban!!!!!Nem egyet adtam el bele azonnali kipróbálással!
Acid -
Extremdigita
tag
Szia!
Egy gyors infó:melyik boltban vetted?
Válasz & teendő:
Amit hozzá kaptál azon csak a driver volt rajta??Vagy írott cd-volt....a teendő egyébként az hogy a számlával vidd vissza a szervizbe hogy ilyet kaptál és cseréltesd ki, bár sztem azt fogják mondani hogy ha csak a driver ről van szó, hogy azt le lehet tölteni a netről.....de akkor is kérj sztem egy pótlást!
A szervizünk a visegrádi u. 10! szám alatt van!
Acid -
somodisoma
senior tag
válasz
Extremdigita #824 üzenetére
Ebben biztos vagy? Probaltad?
Akkor lehet, h nem 512-eset vettem volna...
-
Cardinella
aktív tag
válasz
Én csak az angol manualból indultam ki; ''Storage media xD-Picture Card (16/32/64/128/256/512 MB)''.
----------------------------------------------------------------------------
De, lenne egy ennél sokkal fontosabb kérdésem.
Van egy Hoya HMC UV szűrőm. Tegnap megtisztogattam (szabályos folyadék+törlő); szemből nézve tökéletes; de ha oldalról nézem, egy kissé maszatosnak tűnik, ill. az is.
Mit lehet vele tenni, hogy teljesen makulátlan legyen; idegzsábát kapok, ha nem tökéletes valami... -
kardon
csendes tag
Én uniross aksikat(canon NB-3L) vettem náluk és az egyiket megnéztem de nem bontotuk ki,mondtam az eladonak hogy 2db-ot kérek otthon nézem az aksikat az egyik csomagolása ovatosan kőrbe van vágva Viszamentem reklamálni ugy kezeltek mint egy szélhámost másik eset hpR707 fényképezőt vettem ajándékba és nem lett kibontva kértem az eladot hogy vennék hozzá plusz akumlátorokat mutatot egy készletet 4db ceruza aksival plusz tőltővel 7000ft-ért megvetem otthon mikor odaadtam az ajándékot és kibontotuk akkor nézem hogy speciális aksi való bele nem ceruza elem méretü (szakképzet eladók)ugy hogy ez volt az utolso hogy ott vásároltam,aki ott vesz valamit nagyon nézze meg hogy mit vásárol egyébként mind a két eset a visegrádi utcai boltban volt
-
x_o_n
veterán
válasz
extremedigital
én azt kérdezném ugyan a cégnél melozoknak nincs más dolga mint összefirkálni a videokártyákhoz tartozo cdtokokat?
nemrégvettem egy videokarit nálatok,és otthon vettem észre hogy gyönyörüen rá van irva teges betükkel serial kód...
szal akkor használt karit vettem nálatok vagy mi?
ja és az eladók is összemosolyogtak mikor megvettem,ha ott megnéztem volna akkor el sem viszem...becsapva érzem magam.
nos kihez forduljak? -
Extremdigita
tag
válasz
fireman122 #815 üzenetére
Szia!
Az árak folyamatosan mozdulnak lefelé, teljesen változó hogy mikor mennyit, annyit biztosan lehet tudni hogy az A510 ára stagnál, ha le is megy akkor 100 FT okkal.....ha mondjuk 43E FT ra esne le az már nagy pofátlanság lenne egy ilyen szupi gépért......ennyire nem fog lemenni szvsz!
Acid -
Extremdigita
tag
válasz
Cardinella #822 üzenetére
Bocsika hogy belekotyogok....
De a Fuji S5500 fogadja az 1GB XD-t!!!
Acid -
makszi
aktív tag
válasz
Cardinella #822 üzenetére
Köszönöm szépen a tippeket, amiket mondtok, azoknak a gazdaságossága megszívlelendő....
(Amúgy Spanyolországban kellene).
Mégegyszer köszönöm. -
Cardinella
aktív tag
Az S5500-ba egyébként se vegyél 1GB-os kártyát, mert elvileg 512MB-ot kezel max.
Én is a netcafé-t ajánlom, vagy rámosolyogsz a recepciós hölgyre, és megkéred, hogy kerítsen egy szabad gépet v. notebook-ot 5 percre, amíg pld. egy pendrive-ra áttöltöd a képeket (jóval olcsóbb is, mint az xD kártya). Kb. ilyesmi megoldásokban gondolkodj inkább. -
oceanearth
őstag
létezik mobil háttértár, de olcsóbban kijössz ha több xd kártyát veszel. ez ugyanis egy kis merevlemez kijelzővel vagy anélkül és arra tudod ráküldeni a képeid, ha egyáltalán van xd kártya slotja, ami nem nagyon szokott lenni. sztem a legjobb az ha veszel egy kártyaolvasót ami olvas xd-t és usb-n keresztül rá lehet kötni gépre, viszel magaddal 10cd-t, és keresel egy netcafe-t, netcafe a legutolsó kis faluban is szokott lenni, mondjuk nem tudom hova mész, ott szépen megkéred hogy hagy írjad már ki. mi ezt csináltuk amikor írországban voltunk.
http://www.fotomarket.hu/products.php?categ=0000010693 itt van ilyen adatmásoló
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
válasz
fireman122 #817 üzenetére
http://www.edigital.hu/eshop/akcio.php
akkor az edigital mi a lófaszért nem evszi le az a510et ak akciós listájukról, mert most ott van. ennyit erről. -
makszi
aktív tag
Sziasztok Mindenki!
Bocsánat ha nem teljesen idevágó a kérdés, de magam nem nagyon tudtam kideriteni semmit a köv. problémával kapcsolatosan: Van egy Fuji S5500 gép meg hozzá egy 512 es XD kártya. Ez eddig rendben is van, az a baj hogy egy 10 napos nyaralásra, kevés lesz az 500 db kép ami ráfér egy ilyen kártyára. Tudnátok nekem tippeket adni, hogy valamilyen mobil háttértároló egyáltalán létezik e ehhez a géphez, illetve, hogy ki árul ilyet M.o.-on (néztem depot, aquat bluefisht, de semmit nem sikerült kisütnöm..). Nagyon szépen megköszönném ha tudnátok segíteni, mert fontos volna, hogy a nyaraláson ne kelljen a fotok számával foglalkozni, viszont, nem akarok venni 2-3 db 1Gb s kártyás sem mert nyaralás után csak nagy buktával lehet őket eladni....
Köszönettel:
Makszi -
fireman122
csendes tag
válasz
oceanearth #816 üzenetére
Miért kotyogsz bele abba amiben nem vagy illetékes?...ráadásul hülyeségeket beszélsz!..ajánlom figyelmedbe egy korábbi választ ami a Canon A510-re vonatkozott:
'' (#678) Extremdigita válasza rOwLeY (#664) üzenetére Válasz | Email | 2005-05-18 10:53:15
Extremdigita
(kvázi-tag) Szia!
NEM AKCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓS!Hagyják már abba ezt a szöveget....ennek ennyi az ára és kész....mindenki tudhatja hogy nálunk csak lefele mennek az árak!!!
Acid
A kérdésem továbbra is áll...az EDIGITAL felé! -
oceanearth
őstag
válasz
fireman122 #815 üzenetére
biztos, hogy nem. nem vagyok edigitalos, de most akciós az edigitalnál ez a típus, akkor mmeg hogy lenne olcsóbb he??
-
fireman122
csendes tag
Szia Edigital!
Várható-e a Canon A510 esetleges további árcsökkenése kb. 1 hónapon belül? -
EZ Roller
csendes tag
válasz
somodisoma #812 üzenetére
sajna ilyen nincs
csak részletekben -
EZ Roller
csendes tag
válasz
somodisoma #801 üzenetére
A vaku nehéz kérdés mert az átlagos max. 3 méternél nem nagyon tudnak nagyobb teret kivillantani. A Canon újabb A510/520 gépeinek elvileg zoomos a belső vakuja, ezáltal tele állásban is jobban bevillantja a részletet. De nekem használat közben ez annyira nem tűnt fel...
Esetleg nikon 5900, Z Casiok, Sony s90 -
EZ Roller
csendes tag
-
priusz
aktív tag
Szépen besült ez a topic.....
Extremék nincsenek otthon -
somodisoma
senior tag
válasz
somodisoma #801 üzenetére
Na Extrem? Semmi otlet, velemeny? stb.?
-
somodisoma
senior tag
Sziasztok!
Cegnek kellene gepet vennem, max. 100 hozzavalokkal egyutt. 2 szempont van: kicsi, es atlagosnal jobb vaku. (sok arnyekos, belteri kep lesz, esetenkent csak ablakon bejovo keves feny, vilagitas nelkul), zoom nem fontos, tehat nem erdekel, ha tele allasban 5-6-os az erteke. A fo szempont a vaku. Melyik kicsinek van ebben a kategoriaban jo vakuja?
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam topic
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Stellar Blade
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest