- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
biggamer
veterán
Igen, ha digitális zoom-ot ha használsz, olyan mintha szoftveresen nagyítanád a képet, tehát romlik a minősége. Olyan mint az interpolálás.
Nagyobb méretben, ugyanannyi pixellel kellene szép képet adnia, de ez lehetetlen, mert széthúzódnak a pixelek. A gép ezeket a hiányokat próbálja pótólni, kevesebb sikerrel.
Mindenki azt tanácsolja, hogy ki kell kapcsolni a digitális zoomot.
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
dehogynem. még 3szor elolvastam az esló hszed és rájöttem, hogy nem úgy érted, hogy az a510ben meg az ixus700ban ugyanakkor a ccd mérete hanem hogy az a510-ben meg az 520ban.
a vélmeényem az ixusról tartom aki 2. gépnek veszi annak jó, de elsőnek semmiképp, mert nagyon drága, sokkal olcsóbban vannak sokkal jobb gépek, ha már van egy jó kis bridge vagy dslr és a zsöci is megvan akkor ok az ixus -
szeva000
addikt
Akkor nézd meg az S2 IS-nek a borzalmas CA-ját.,dinamikája sem nyerő.Egyedül a videó jó,amiből 512MB-ra 8perc fér.Ja nem tud tömörítetlen formátumot sem.
Az optikában az FZ20 egyértelműen a legjobb,+külső vakupapucs rajta....
Az FZ5 fókusza gyorsabb,de ED-tag hiányzik a lencsék közül.
A panák videója nem nagy szám,dehát nem is ezért szeretem használni. -
szeva000
addikt
Hát leginkább a CCD mérete a lényeg,de az optika sem elhanyagolható szempont.
De azért leginkább azt nézd meg szerintem,hogy szoftveresen mennyire jó a gép,mert nagyon sokat jelent.Ha nagy alapból a zajszűrés,sokkal rosszabb képet kapsz nagyobb ISO-n.
Ha meg leveszed 5MP-re attól nem bizta,hogy változik a képminőség jelentősen,mert valószínű ott is előjön a szoftveres tömörítés,ami inkább csak a képből részleteket mos ki szépen. -
oceanearth
őstag
így van a MP szám az csak parasztvakítás. ha ugyanakkora a CCD hiába 7,4MP-s ugyanolyan képet ad mintha 5MP-s lenne csak nagyobb a felbontás és több a zaj. nyilván valami plusz info is fér oda, de nem sok. szvsz fölsöleges volt megvenni a 7MPset elég lett volna az 5MP-s. ezért mondom mindig, hogy az IXUS gép az egy nagy parasztvakítás és ráadásul olyan szinten drága, hogy az nem igaz. nem az 5MP-s kép nem elsz szebb mint a 7-es de a 7es se lesz annyivalk jobb, csak egy nagyon kicsivel.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest