- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz Overlocker #3661 üzenetére
heavent már toltam
-
04ahgy
nagyúr
Csatlakozom az egész Xtreme 3D Team nevében. Szereztem GTX570-t és egy 480-t, az első stage-re rágyúrunk.
HD5970 is akad, de ideális egy GTX580 lenne.Szerencsére Heaven-ben nincs CPU limit 4GHz-en sem, csak ez korlátoz más számokban, no meg a hűtés elégtelensége. Itt vidéken nincs sem szilárd szén-dioxid, sem folyékony levegő / nitrogén / hélium.
Hozzá tudok járulni a dolgokhoz egy P45D3 Neo lappal (léggel 500MHz felett is ment az NB), van E8500, Q6700, Cel430, E4500, megoldhatók még E5xxx és E7xxx Wolfdale-ek.
Az IGP-s szakaszt is jól meg lehetne tolni egy X2 555BE + LN2-vel hűtött északi hidas MB segítségével. Gyors RAM kell még, és egekbe emelt CPU_NB órajel, meg lehetőleg alapból sideportos lap.
890GX Extreme3 és 790GP-DS4H-val alapból hozzá tudok járulni az üdvösséghez, de 555BE-vel is ha kell.
IGP-s számba a Core i3-i5 szereplése hova lenne megbecsülhető LN2 alatt?HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
subaruwrc
félisten
én szeretnék, talán a heavenbe, a maxmemre még ma rápróbálok
jan 5 után elvileg potom is lesz akkor lehet a nitrogénes móka is -
Achill3uS
nagyúr
ahogy elnézem lesz nekem való versenyszám
BUÉK Extrém tuning topic!
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Automobilista 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Max
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ryzen 5 1600x six core am4
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest