- Használt VGA / videókártya ajánló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Achill3uS #3471 üzenetére
Így van, te teljesen korrektül és intelligesen válaszoltál, nem is neked írtam a "mondat elemzést" hanem annak aki valótlant állított. Hogy ő ki, az indifferens ebből a szempontból...ő se tudja hogy én mivel folgalkozom...
Akkor elnézést, de ha tudtam volna hogy ez egy ilyen folyékony nitrogén hűtéses topic, és hogy ilyen "hűvös" a fogadtatás, eszem ágában nem jutott volna ide írni.
Viccet félretéve: ennek ellenére is mertem volna venni a bátorságot és feltenni a kérdést, mert ez a mobil proci tuning annyira halott téma (ennél a típusnál) hogy ha még a google sem talál semmit, akkor végős elkeseredésben az ember megpróbálja a problémáját egy láthatóan aktív, "profi" tagokkal telerakott topic-ban feltenni, Hátha véletlenül szakami pályafutásuk alatt találkoztak ilyennel...és erre valószínűleg nem egy noob tuning topicban fognak választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest