Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester
üzenetére
szvsz én soha nem voltam a hw kölcsönzés híve, alapból nem tartja az egész oc társadalom (nemzetközileg) elfogatottnak, hogy más hw-ével készült eredményt tegyen valaki fel, abból előbb utóbb csak konfliktus lesz. ebből alakul ki a csapatokon belüli alkatrész vándorlás és eredmények duplikációja ami pedig ban-t von magaután hwbotról. szerintem etikátlan is egy hobbi tevékenységhez tarhálni, ha nincs rá lehetőséged inkább ne csináld, nem kötelező. senki sem mondja, hogy könnyü rendes szponzorációt találni, vagy anyagilag bírni az újabbnál újabb, egyre dráguló hw-eket, de csak akkor töltök fel eredményt sajátomként, ha annak minden alkatrésze engem illet, vagy legalább a csapatot, azzal lehet igazán profi munkát végezni. szerintem.
BGS szerepléshez gratulálok

-
subaruwrc
félisten
válasz
Zé_Mester
üzenetére
márpedig egy ilyen rendszer nem 2-3e ft,
asszem pontosan tudom mennyi egy ilyen rendszer nem tudom mi ez a kioktató stílus újabban.
és tegyük mellé azt is hogy csinálsz egy eredményt, de összességében az nem jó semmire, akkor valahogy meg is kell magyarázni a "kölcsönadó" félnek, hogy báttya ez sajna így jött össze. és akkor szintén nem lesznek boldogok
nemtudom én még nem találkoztam ilyen problémával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő