Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
"nemtudom én még nem találkoztam ilyen problémával."
Az a gond, hogy nemcsak ezzel a problémával nem találkoztál, hanem a szponzorált és a szponzorációt biztosító partner közötti problémákkal sem. Baromi egyszerűnek gondolod az egészet, holott közel sem az. Elég, ha csak a gyártókat nézzük, remélem nem gondolod, hogy a nagy tajvani cégek tuningos szeretetszolgálatok, akik minden boldog-boldogtalannak adnak hardvert, hadd cibálják, ha pedig behal, akkor sebaj, itt a következő. Kőkemény reportolás van a központ felé, ki, mit, mikor, hogyan csinál, milyen eredményt ért el, stb. Ha pedig még pre/review-kat is kell csinálni a cuccokért, akkor van aztán tényleges számonkérés.
Egy 7 fordulós versenyhez szükséges gyártói szponzoráció eléréséhez elég nagy ásznak kell lenned, vagy legalábbis hazai és nemzetközi versenyeken is résztvevő valakinek, eredmények rengetegével. Ne csak hazai szinten gondolkodj - bármilyen jófejek is az itthoni gyártói képviseletek -, a tajvani kollégák egy csettintésre elintéznek téged és a korábbi támogatásod, ha nem teljesíted a megbeszélteket. És akkor persze még nem beszéltünk arról, hogy mi mindennel kell odaállni egy gyártó elé, hogy egyáltalán szóba álljanak veled.Ami a Hardverkert illeti, teljesen jól csinálják, hiszen nekik ez óriási reklámot jelent. Ők bevállalják a kockázatot, hogy elbaszod az i7 975 EE-t, rajtuk kívül más tudtommal nincs, aki bevállalná ezt. Ugyanakkor Achill3us érveivel is egyet kell értenem...
Zé_Mester szerintem nem volt kioktató, én viszont talán igen, ami szerintem most egyáltalán nem baj. Picit gondold át a dolgokat, és változtass a hozzáállásodon - konkrétum nélkül, mert pontosan tudod, miről beszélek -, és akkor valóban elindulhatsz azon a bizonyos úton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Arc Raiders
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest