Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messss
csendes tag
ÜDV!
Lenne egy egyszeű kérdésem, ám mégsem tudok rájönni a megoldásra...
Egy munkalapra helyeztem egy ComboBox-ot. Ezt kellene valahogy feltölteni elemekkel, de nem úgy, hogy valamelyik munkalapról kelljen betölteni.
köszi!
-
Messss
csendes tag
ÜDV!
Egy gyors kérdésem lenne!
SZUMHATÖBB függvényben kellene segítség.
Szeretném összeadatni az egyik oszlopban lévő értékeket több feltétel megadásával.
Az egyik az, hogy egy megadott időintervallumban lévő mennyiségeket kellene szummázni. Tehát megadom az egyik cellában, hogy 1 (J1-es cella), egy másikban, hogy 6 (K1-es cella), így az első 6 hónap mennyiségeit kelle összeadni.
Kritériumtartományként megadom, hogy H:H, ez tartalmazza a hónapok sorszámát. Kritériumban pedig, hogy >=J1, másikban pedig ugyanígy H:H és <=K1.
Ez így 0-át hoz, ellenben ha beírom, hogy >=1 és <=6, akkor hozza szépen az összeget. Nekem viszont fontos lenne, hogy ezek változtathatóak legyenek.Remélem érthető volt

Köszi!
-
Messss
csendes tag
-
Messss
csendes tag
válasz
varsam
üzenetére
Igen, de akkor excelben további szűrések kellenek.... ezt szeretném elkerülni.
Tehát a problémám:
"Külső adatok átvételével hozom át az adatokat access-ből, de ha a lekérdezés egyik feltételében *-al helyettesítem a karaktereket, akkor nem hoz eredményt excel-ben, noha access-ben tökéletesen működik." -
Messss
csendes tag
ÜDV!
Még 1 probléma az excel-access párosításban.
Külső adatok átvételével hozom át az adatokat access-ből, de ha a lekérdezés egyik feltételében *-al helyettesítem a karaktereket, akkor nem hoz eredményt excel-ben, noha access-ben tökéletesen működik.
-
Messss
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Meg is van a probléma...
mdb kiterjesztésű volt az adatbázisom, ami nem tetszett az excelnek, accdb-vel semmi probléma nincs.
Azért köszi, hogy foglalkoztál vele! -
Messss
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Biztos, hogy több lekérdezés van az access-ben és azonos verziószámú az excellel.
Kipróbáltam, hogy az egyik lekérdezésből táblát készítettem és azt is sikerült áthoznom excelbe. Viszont lekérdezést nem..... -
Messss
csendes tag
ÜDV!
Egy (lehet, hogy bugyuta) kérdésem lenne...
Egy access adatbázis lekérdezéseit szeretném egy excel munkafüzet munkalapjaira áthozni külső adatként.
Azonban az access adatbázisnak csak az egyik lekérdezését tudom áthozni, a többit nem látja az excel.Kérlek segítsetek!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50