-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szivacs1987 #53688 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
szivacs1987 #53421 üzenetére
Köszönöm sokat segítettél.
-
BullZeye
veterán
válasz
szivacs1987 #53371 üzenetére
Ömm, őszintén bevallom a képletet nem értem, viszont éleshelyzetbe téve ha van 10000Ft teljes összeg akkor az egyik sorban 7, másikban csak 5 oszlopig írja az 1000ft-ot.
Gondolom azért, mert példa 1. oszloptól indul az éles táblában pedig 6, és volt aki többet fizetett be mint 12k
nem bolondbiztos, de működésre lehet bírni
köszi
szerk.:
Hálás köszönet, sikerült beletenni, sőt még kezeli a túlfizetéseket szépen kitolva. -
szotyika77
aktív tag
válasz
szivacs1987 #53000 üzenetére
+ Fferi50
Igen, elfelejtettem mondani hogy szűrés is van közbe, és a rejtett cellákat is beleszámolja.
Most kipróbáltam, és a SZUMHA függvénnyel működött, köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest