- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gamepad
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Ez sajnos nem egészen úgy működik ahogy szeretném. A csere ablakban hiába állítom át a 'Mit keres' és a 'Mire cserél' formátumot is 'szöveg' -re, a 'gysz:' -t kivágja, viszont a maradékot hatvány formában írja. Lehet, hogy az újabb Excel verziókban már rendesen működik ( meg az is lehet hogy még mindig én bénázok el valamit ).
-
Flowtation
őstag
A táblázat ilyen:
- az oszlopok a hónapok
- első 3 bevétel sor (típus szerint), alatta: kiadás sorok típus szerint
- két üres sor
- bevétel összesen
- kiadás összesenEz alatt még van százalékos eloszlás táblázat, de ez nem szerepel a diagramban.
Most úgy tudtam megcsinálni, hogy a bevétel értékeket (halmozott oszlop) egyszínűre állítottam és a kiadás halmozott oszlop mögött van, de szélesebbre állítva. -
bozsozso
őstag
Cikkszámokat nem kell összeadni csak a cikkszámok értékét. Kimutatás az nem jó, mert egy konkrét táblázatba kell ezeket az adatokat beleraknom.
Ebbe a táblába kellene beraknom ezket az adatokat a B6 cellától kezdve.Az üzlet tölti ki a B1-es cellát így meghatározza melyik üzlet. A többi adat különböző munkalapokon van amiből berakom a többi szükséges adatot mint az első eladás dátumát is. Még különböző szabályok szerint kellene összesítenem az üzlet-cikk eladási mennyiségeket adott időszakban aminek kezdő dátuma minden esetben az első eladás dátuma a végét különböző szabályok szerint határoznám meg.
Nagyjából ennyi lenne. Azt megoldottam, hogy az üzlet-cikk összesen meglegyen a SZUMHA fügvénnyel, mert összevontam a másik munkalapon az üzletet és a cikket és a kritérium is az összevont adat volt. De ezt most időszakra kellene összeadnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest