-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Ez sajnos nem egészen úgy működik ahogy szeretném. A csere ablakban hiába állítom át a 'Mit keres' és a 'Mire cserél' formátumot is 'szöveg' -re, a 'gysz:' -t kivágja, viszont a maradékot hatvány formában írja. Lehet, hogy az újabb Excel verziókban már rendesen működik ( meg az is lehet hogy még mindig én bénázok el valamit ).
-
Flowtation
őstag
A táblázat ilyen:
- az oszlopok a hónapok
- első 3 bevétel sor (típus szerint), alatta: kiadás sorok típus szerint
- két üres sor
- bevétel összesen
- kiadás összesenEz alatt még van százalékos eloszlás táblázat, de ez nem szerepel a diagramban.
Most úgy tudtam megcsinálni, hogy a bevétel értékeket (halmozott oszlop) egyszínűre állítottam és a kiadás halmozott oszlop mögött van, de szélesebbre állítva. -
bozsozso
őstag
Cikkszámokat nem kell összeadni csak a cikkszámok értékét. Kimutatás az nem jó, mert egy konkrét táblázatba kell ezeket az adatokat beleraknom.
Ebbe a táblába kellene beraknom ezket az adatokat a B6 cellától kezdve.Az üzlet tölti ki a B1-es cellát így meghatározza melyik üzlet. A többi adat különböző munkalapokon van amiből berakom a többi szükséges adatot mint az első eladás dátumát is. Még különböző szabályok szerint kellene összesítenem az üzlet-cikk eladási mennyiségeket adott időszakban aminek kezdő dátuma minden esetben az első eladás dátuma a végét különböző szabályok szerint határoznám meg.
Nagyjából ennyi lenne. Azt megoldottam, hogy az üzlet-cikk összesen meglegyen a SZUMHA fügvénnyel, mert összevontam a másik munkalapon az üzletet és a cikket és a kritérium is az összevont adat volt. De ezt most időszakra kellene összeadnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tasker
- Milyen széket vegyek?
- Dell notebook topic
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest