- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Ez sajnos nem egészen úgy működik ahogy szeretném. A csere ablakban hiába állítom át a 'Mit keres' és a 'Mire cserél' formátumot is 'szöveg' -re, a 'gysz:' -t kivágja, viszont a maradékot hatvány formában írja. Lehet, hogy az újabb Excel verziókban már rendesen működik ( meg az is lehet hogy még mindig én bénázok el valamit ).
-
Flowtation
őstag
A táblázat ilyen:
- az oszlopok a hónapok
- első 3 bevétel sor (típus szerint), alatta: kiadás sorok típus szerint
- két üres sor
- bevétel összesen
- kiadás összesenEz alatt még van százalékos eloszlás táblázat, de ez nem szerepel a diagramban.
Most úgy tudtam megcsinálni, hogy a bevétel értékeket (halmozott oszlop) egyszínűre állítottam és a kiadás halmozott oszlop mögött van, de szélesebbre állítva. -
bozsozso
őstag
Cikkszámokat nem kell összeadni csak a cikkszámok értékét. Kimutatás az nem jó, mert egy konkrét táblázatba kell ezeket az adatokat beleraknom.
Ebbe a táblába kellene beraknom ezket az adatokat a B6 cellától kezdve.Az üzlet tölti ki a B1-es cellát így meghatározza melyik üzlet. A többi adat különböző munkalapokon van amiből berakom a többi szükséges adatot mint az első eladás dátumát is. Még különböző szabályok szerint kellene összesítenem az üzlet-cikk eladási mennyiségeket adott időszakban aminek kezdő dátuma minden esetben az első eladás dátuma a végét különböző szabályok szerint határoznám meg.
Nagyjából ennyi lenne. Azt megoldottam, hogy az üzlet-cikk összesen meglegyen a SZUMHA fügvénnyel, mert összevontam a másik munkalapon az üzletet és a cikket és a kritérium is az összevont adat volt. De ezt most időszakra kellene összeadnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest