- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-

Meg is lehet fordítani a helyzetet
Olyat lehet csinálni az excel-be, hogy objektumot szúrsz be (ami lehet egy már megírt word), és minden formázással együtt áthúzza az excel és kb. olyan mintha egy szövegdoboz vagy kép lenne, de össze van linkelve és ha a word-öt átírod és lemented akkor az excel frissíti a tartalmatBeilleszted a megfelelő helyre (a generált értékeknek megfelelően) és azt le tudod menteni.
Ha egyszerre több adatod lenne akkor létrehozol több azonos fület és mindegyikhez hozzárendeled a megfelelő értéket.
-
1. Ha a szerveren dolgozol akkor az sose lesz olyan gyors mintha localba tortenne.
2. Az a 8gb ram lowfasz, annak a 60-70%-at benyeli maga a rendszer, egy szervernek sokkal tobb kell, a masik meg hogyha hdd van benne az se fogja javitani a helyzetet (foleg ha elfogy a ram es folyamatosan gyartania kell a lapozofajlokat.)Nezzen ra a kedves rendszergazdi a szerver gep feladatkezelojere es latni fogja, hogy hol verzik el a hardver
-
válasz
modflow
üzenetére
A 3. ertek ez esetben a 2 azt jelenti, hogy az egyezoseget vizsgalo oszlophoz kepest hanyadik oszlopbol varod az erteket. Tehat jelen esetbe a B oszlopba vizsgalod az egyezoseget az E1 ertek alapjan, es igy a 2-es ertek a C oszlop eredmenyet fogja adni (ha egy lenne akkor a B oszlopot, ha 3 akkor D, ...)
A 4. ertek ami most a 0 az egy igaz, hamis kapcsolo (en ezeket hasznalom, ezt szoktam meg)
igaz= a keresesi eredmenyhez kepest egy kozelito egyezosegre is talal "eredmenyt"
hamis= itt csakis teljes egyezoseg eseten ad eredmenytDelila_1 keplete alapjan a teljes B es C oszlopot vizsgalja (
B:C) tehat ha boviteni szeretned az adatbazist akkor ehhez a keplethez nem kell hozzanyulni -
válasz
modflow
üzenetére
A peldaba ezt lathatod:
A-C -be letrehozol egy adatbazist (mi mihez tartozik)
E1: ide erdemes letrehozni egy legordulos listat a pl.:B1:B2ertekekkel
F2: ide beirod a kepen lathato kepletet
#54799modflow
Ossze is lehet vonni a kepleteket, de akkor aki nem tudja mi miert van nem biztos, hogy vissza tudja ellenorizni hogy helyesek e az ertekek
Alapbol en is tobb lepcsobe keszitem a bonyolult kepleteket majd utana rendezem egybe. (tobb honap utan amikor modositani kell esetleg akkor kicsit vakarom a fejem
) -
Koszi, azt neztem tegnap, de nem "szabvanyos" ertekeket general
(legalabbis nekem)
Attol fuggetlenul hasonlot hasznalok jelenleg titkositasra, csak kenyelmesebb lenne ha kulon app-ba tudnam a helyes erteket generaltatni, mert jelenleg egy masik excelbol kell megtudni mi a feloldo kod
-
Sziasztok!
Az excel képes TOTP hitelesítő kódot generálni? (ha igen hogy?
)
-
válasz
föccer
üzenetére
Köszönöm a segítséged, de Mutt képlete megfelelően működik.
A táblázat jelenleg 775 sorból és 120 oszlopból áll.
(elég sok személyes adatot tartalmaz így nem tudom megosztani az egészet)A "B1"-be sima dátum van (pl. 2024.09.18)
Amit láttál a képen pl. 036/2024 az nem a heteket jelöli hanem a munkaszámokatAz lenne a legjobb ha minden értékhez megadná a hozzá tartozó 1-es sorba lévő értéket (pl. 036/2024; 037/2024), de ha csak a nagyobb értékhez tartozó jeleníti meg az is teljesen jó.
Jelenleg a mostani táblázat alapján 1-16 ig terjedő értékek szerepelnek, és 1 sorba akár 6 érték is lehet.
-
Már csak egy 414-es értéket kell eltüntetni.
jelenleg itt járok:
=INDEX('C T'!$A$1:$CQ$775;1;HOL.VAN(10;INDIREKT("'C T'!A414:CQ"&HOL.VAN($B$1;'C T'!A1:A775;0);1))) -
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Adott ez a képlet:
=INDEX('C T'!$A$1:$CQ$775;1;HOL.VAN(20;'C T'!A414:CQ414;1))Az ebbe szereplő 414-es érték változó, így azt ebből a képletből kéne behívnia:
=HOL.VAN($B$1;'C T'!A1:A775;0)Előre is köszönöm a helpet

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Koszi
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Koszonom

Holnap csekkolom

Esetleg azt is meg tudna jeleniteni, hogy melyik felhasznalo fiokjaval (pl. email cim) tortent a modositas?
-
Sziasztok!
Google drive tablazatba lenne szuksegem a segitsegetekre.
Egy adott sor cellait kellene tolteni manualisan
Az alatta levo sorba pedig az adott oszlohoz tartozo cella kitoltesenek a datumat kellene megjeleniteni.Ezt a datum kitoltest automatikusan kellene vegezni.
Erre letezik valami keplet?
Gondolok itt pl. olyanra ha a cella nem ures akkor megjeleniti a =most vagy a =ma ertekeket.Vagy letezik a drive tablazathoz naplozasi funkcio, ahol reszletesen meg lehetne tekinteni, hogy ki mit csinalt?
Elore is koszi a helpet
-
válasz
föccer
üzenetére
Köszi, de ez is csak az oszlopnak a számát adja meg, viszont nekem a betű értéke kell
de megoldottam máshogy:
=CÍM(FKERES(I1;L:M;2;IGAZ);HOL.VAN(H1;'Ablak'!1:1);2)-> BM$186
innen meg:=BAL(K4;SZÖVEG.KERES("$";K4)-1)-> BMAmivel most sikerült 2 órát kidobni az az hogy a gépen lévő excel és a google drive -os excel más eredményre jut ezzel a paranccsal:
=HOL.VAN(H1;'Ablak'!1:1)
gépes excel: 65
google drive excel: 11
-
Sziasztok!
Van arra fuggveny hogyha meghatarozom hogy egy cella erteke, hanyadik egy sorba akkor ne a sorszamat kapjam hanem az oszlop betujelet?
pl.: kiadja a hol.van parancs hogy az adott ertek az 5. sorba van
akkor ne az jelenjen meg hogy 5 hanem hogy E?
-
Koszi!
Mit rontok el?
Ezek a parancsok mukodnek
=IMPORTRANGE("http....";F1&"!A63:B93")
=SZUM((INDIREKT(ÖSSZEFŰZ("M";K2);IGAZ)):(INDIREKT(ÖSSZEFŰZ("M";K3);IGAZ)))de ez mar nem

=IMPORTRANGE("http....";F1&"!(INDIREKT(ÖSSZEFŰZ("A";M3);IGAZ)):(INDIREKT(ÖSSZEFŰZ("B";M4);IGAZ))")
#ERROR! -> A rendszer elemzesi hibat eszlelt a kepletben.Mit rontok el az utolsoba?

Amugy a drive-ba levo excelbe meg lehet nezni, hogy hol akad el a fuggveny?
(ugy mint az asztalinal ha ranyomok az fx gombra a fuggveny mellett) -
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék
Excel verzió: google drive
A képletem:
=IMPORTRANGE("https://docs.google.com/spreadsheets/d........o";F1&"!A63:B93")Azt szeretném, hogy az
A63:B93-ból a két számot két külön cella értéke határozza meg
Az A63-as szám értéke az A1-be legyen (pl. A1 tartalma63)
Az B93-as szám értéke az B1-be legyen (pl. B1 tartalma93)Előre is köszi
-
Koszi.
Annak beallitasa nem lenne problema, de az az excel 12 fulbol all es jo lenne, ha anelkul kapnank ertesitest, hogy az adott fulet megnyitjuk.
Egy ideig biztos mukodne annak a csekkolasa, de tuti par het/honap mulva ismet a feledesbe merul
-
Sziasztok!
Google drive alatt levo excel-t be lehet ugy allitani, hogy 1 cella erteket (fül: dokumentum; cella: B2) figyelve valami figyelmeztetest (pl. felugro ablak) kuldjon?
A figyelés szempontja az lenne, ha az adott cella erteke nagyobb mint 0 akkor a cella erteket kiirja es, hogy "Lejárt dokumentum".Elore is koszonom a segitseget
-
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Szia!
Esetleg ez:
=BAL(A1;SZÖVEG.KERES(".";A1)-4)A1 hol a "2022-07-21 15:13:01.319797" érték van
-
válasz
z123456789
üzenetére
Semmilyen formátumba nem tudod kimenteni a Neked hasznos adatokat?
-
válasz
z123456789
üzenetére
Ha excel-be ki tudod exportálni az adatokat aminél mindegyik sor külön cellába van akkor lehet abból egy legördülő menű-t készíteni pl. az Üzemeltető neve-re
és a többit fkeres-el automatikus kitöltené -
válasz
z123456789
üzenetére
Szia!
Egy ilyen videót találtam
Itt azt mutatja hogyan lehet exportálni excelbeHa ez sikerül akkor csak "formázni" kell
-
válasz
istvankeresz
üzenetére
Pedig az fkeres jó lesz, ahogyan azt lappy ajánlotta:
Második lapfülön:
C3:=FKERES(B3;egyes lapfül!$B$3:$D$5;2;0)D3:
=FKERES(B3;egyes lapfül!$B$3:$D$5;3;0) -
Sziasztok!
Abba kérném a segítséget, hogy miként lehet azt megoldani, hogy egy cella hivatkozása egy másik cella tartalmától függjön.
pl. ha az A1 cellába "c:\00.pdf" szerepel akkor az A2 cellába található tartalom-hoz rendelt hivatkozás az A1 cellába szereplő érték legyen.
Az A1 cella értéke mindig változó lenne.
Valami olyasmi lenne jó, hogy egy képlet határozná meg a linket.Jó lenne ha makró, vb és társai nélkül meg lehetne valósítani.
Előre is köszönöm a segítséget
-
Sziasztok!
2007-es excelbe (VBA) szükségem lenne egy kis segítségre.
Van egy képlet aminek az eredmény #HIÁNYZIK
Ezt a #HIÁNYZIK értéket megváltoztattam hahiba paranccsal ""-re (azaz semmire)Viszont az excel ezeket a cellákat mégis úgy veszi mintha lenne benne valami és szűréskor ezek az üres cellák kerülnek előre.
Hogyan lehet ezeket a cellákat megtisztítani VBA-ba?
Előre is köszi
-
Sziasztok!
Arra van valami megoldás hogy a vba nyelvét megváltoztassam?
Tyúklábas (kínai) lett a menű
próbáltam uninstallálni az office-t de semmi
eredeti 2019 pro plus-om van
Előre is köszi a segítséget
-
válasz
Fferi50
üzenetére
Köszi a reszletes infokat.
Akkor majd a pontot pontra cseret fogom beirni a VB-be
(igy nem kell attol tartani, hogy esetleg a szovegek tartalmat megvaltoztatja).Az zavart meg, hogy alapbol datum cella tulajdonsagu az adott cella, aztan csak kesobb esett le, hogy nem tartozik hozza "ertelmetlen" szam, igy igazabol nem is lehet datum ...
-
Sziasztok!
Kaptam egy excel-t amibe feltételes formázást kell beállítani
Tele van (látszólag balra rendezett) dátumokkal (pl.: 2021.07.26), de ezek mégse dátumok mert nem rendelkeznek az általános kategória alatt "értelmetlen" számsorokból (pl. 44403), hanem ott is a 2021.07.26 szerepel.Nincs benne se "space", se semmi zavaró karakter, ezeket átmásolva egy szűz excelbe is szövegként viselkednek, holott a dátum típus van rá kiválasztva (egyéni beállításra se reagál)
Ha belekattintok duplán a cellába s nyomok egy entert akkor válik valódi dátummá
és persze egyből jobbra rendezett lesz belőleAzóta találtam egy tömeges átformázási lehetőséget, hogy a kijelölt cellákra nyomok egy cserét és a "."-ot kicserélem "-"-re, s így az összes ilyen szövegként viselkedő dátum átvált dátumra (hozzáteszem a csere nem történik meg mert ugyan úgy "." van a tagolásba ...
)Ezt Ti, hogy oldanátok meg a legegyszerűbben, vagy létezik erre valami "magyarázat", hogy miért viselkedik így?
Valami SAP féle program menti ki így az adatokat.Felraktam ide egy mintát belelő: [link]
Előre is köszönöm a segítséget
-
Szerintem ehhez sokkal több info kellene, hogy valamilyen szinten "használható" adathalmazt kapjál
ill. pályákra lebontva kellene legalább ennyi variáció mint amennyit itt felsoroltál
nagy valószínűséggel akkor is kellene pluszba egy tapasztalati tényező pályánként az adott beállításra -
Sziasztok!
Arra lenne szuksegem hogy a "jelenleti" excelbe gombnyomasra megnyissak egy masik excelt.
Az excel egy bizonyos mappaba (c:/jelen/) van viszont a nevet a W5 cella tartalmabol kene kiolvasnia (kiterjesztes .xls nelkul).
Ha ez megvan akkor egy olyat is csinalhatna hogy a megnyitott excelbe letrehoz egy uj lapot es abba belemasolja a "jelenleti" excel A1:G29 tartalmat majd lementi es bezarja a megnyitott excelt.Elore is koszonom

-
Sziasztok!
Olyat lehet csinálni, hogy egy gomb megnyomásával megtudjak nyitni egy (általam tallózott) excel fájlt s a megnyitott fájl A1
2000 celláját másolja a vágólapra?Előre is köszönöm!

-
válasz
user112
üzenetére
F2 cella értéke:
=HAHIBA(INDEX($A$1:$B$10;HOL.VAN(KICSI(HA($E2=$A$1:$B$10;SOR($A$1:$A$10);"");F$1);SOR($A$1:$A$10);0);2);"")J2 cella értéke:
=ÖSSZEFŰZ(E2;" ";HAHIBA(INDEX($A$1:$B$10;HOL.VAN(KICSI(HA($E2=$A$1:$B$10;SOR($A$1:$A$10);"");F$1);SOR($A$1:$A$10);0);2);"");" ";HAHIBA(INDEX($A$1:$B$10;HOL.VAN(KICSI(HA($E2=$A$1:$B$10;SOR($A$1:$A$10);"");G$1);SOR($A$1:$A$10);0);2);"");" ";HAHIBA(INDEX($A$1:$B$10;HOL.VAN(KICSI(HA($E2=$A$1:$B$10;SOR($A$1:$A$10);"");H$1);SOR($A$1:$A$10);0);2);""))ezek ctrl+shift+enter kombinációval használhatók/aktiválhatók
-
válasz
z123456789
üzenetére
mivel gondolom a sárga cellák mindig fix-ek így arra fölösleges lenne olyat futtatni ami figyeli a sárga cellákat
szal manuálisan összegezni kéne s készolyat könnyebben lehet hogy pl. a megjegyzést figyelembe véve adja össze az adott értékeket
ez lenne a
C oszlop ahol a megjegyzés van
B oszlop ahol az összeadandó érték
=SZUMHA(C:C;"banki feltétel miatt kártyáról fizetve";B:B)a feltételes formázást megtalálod az aktuális excel verziódat is beírva a google-be
ha megvan akkor kiválasztod az aktuális cellát s rányomsz a feltétel formázásra
itt pl.
csak az adott tartalmú cellák formázása/cellaérték/nagyobb, mint/itt megadod az értéketmajd a formátum gombra klikkelve beállítod miként jelezze neked ha egy bizonyos számot túllép a cella
(#20838) z123456789
ha nem megy akkor privibe belinkelsz/küldesz egy mintát s megcsinálom
-
-
válasz
bandus
üzenetére
én ilyet használnék: klikk
F2 cella értéke:
=INDEX($A$1:$B$7;HOL.VAN(KICSI(HA(F$1=$A$1:$B$7;SOR($A$1:$A$7);"");$E2);SOR($A$1:$A$7);0);2)
ha a cellába beírtad az értéket akkor nyomj egy ctrl+shift+enter kombinációt

a képlet húzható
a hiba eltüntetését rád hagyom, hogy ne legyen teljes a képlet

-
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
megvan a barátod

=KALK.DÁTUM(#20634) fuli07
konkrétan mire gondolsz?
egy példát tudsz mutatni? -
válasz
God Vazzeg
üzenetére
egy ilyen nem jó?
lenne 3 cellád (A1-C1) amibe év, hónap, nap
és ez alapján rakná neked össze a dátumot
A3-> =DÁTUM(A1;B1;C1)
B3-> =DÁTUM(A1;B1+1;C1) -
válasz
the radish
üzenetére
adatok/adateszközök/ismétlődések eltávolítása?
-
válasz
Térközjelző
üzenetére
én egy ilyennel oldanám meg: klikk
ha ez megfelel akkor a táblázat cellái így néznek ki pl.
H2: =ÉS(H$1<=$G2;I$1>=$G2)
A2: =DARABTELI(H:H;IGAZ) -
válasz
superecneB
üzenetére
irányított beillesztés az üresek átugrása funkcióval

-
válasz
ADAM1337
üzenetére
kijelölöd az aktuális oszlopot s a csere funkcióval (ctrl+h):
Keresett szöveg: (ide nyomsz egy space [szóköz] gombot)
csere erre: (ide ne nyomj semmit)majd az összes cseréje gomb

(#18836) ADAM1337
akkor jelöld ki azt a speckó szóközt s azt másold a keresett szöveg-hezha nem megy akkor az egész oszlop tartalmát másold át egy szöveges dokumentum-ba s ott végezd el a cserét
majd a végeredményt másold vissza az excelbe
-
válasz
kőbaltazár
üzenetére
ezt esetleg megnézheted hogy megfelel e a követelményeidnek
B5 tartalma:
=HA(1900<A5;"20 db";"-----")azt nézi, hogy 1900-tól nagyobb érték van e az A5 cellába
ha igen akkor: 20db
ha nem akkor: -----szal ha 1900-tól nagyobb számot írsz ami nem dátum akart lenni akkor is 20db lesz az eredmény

-
válasz
kőbaltazár
üzenetére
persze lehet olyat is csinálni
a hivatkozás lehet külső fájlba megadott, csak arra kell figyelni hogy ezek a fájlok egymáshoz képest mindig azonos helyen legyenek (pl. egy mappába) -
válasz
kőbaltazár
üzenetére
a függvényeket össze lehet vonni
F46 tartalma:
=DARAB2(E4:E33)-DARABTELI(E4:E33;"E")+DARAB2(E38:E44)-DARABTELI(E38:E44;"E")szal itt a két függvény egy sima összeadással van összekötve

-
válasz
kőbaltazár
üzenetére
Ha az adott cellára kattintva fent ahol látod a parancssort közvetlen mellette van egy fx
arra rákattintva mindent megtudhatsz az adott utasításokról2: azt jelenti, hogy a kijelölt oszlopok közül hányadikból várod a végeredményt
0: az csak egy logikai kapcsoló, itt akár el is lehet hagyni mert ez számokra vonatkozik
0= hamis (azaz pontos egyezés szükséges)
0-tól különböző szám vagy üres = igaz ("az első oszlopban lévő legjobb közelítést adja meg, növekvő rendezés esetén") -
válasz
kőbaltazár
üzenetére
I41-J45 hogy láthatalan legyen állisd át a szöveg színét fehérre (vagy amilyen a háttér)
de ha nem akarod ezeket beírni akkor így is megoldható a
D22 tartalma:
=HA(B22="É";"T, F";HA(B22="F";"T, F";HA(B22="MR";"Ú K";HA(B22="E T";"SZ P";HA(B22="J F";"T, F";"")))))az hogy a C22 : C27 -be megmaradjon a lista arra passzolok

max olyat lehet hogy E22:
megcsinálod a listátés a C22:
=HA(B22="É";"-----";HA(B22="E T";"-----";E22)) -
válasz
kőbaltazár
üzenetére
ez esetbe ezeket javasolnám:
D22 tartalma:
=FKERES(B22;$I$41:$J$45;2;0)emiatt
I41-J45 tartalma:
C22 tartalma:
=HA(B22="É";"-----";HA(B22="E T";"-----";""))itt érdemes feltételes formázást használni hogyha nincs "-----" akkor pl. a cella legyen piros színű
amint beírod a helyes értéket akkor el fog tűnni a kijelölésfeltételes formázás:
jelöld ki a C22-C37 cellákat
feltételes formázás/új szabályok/csak az adott tartalmú cellák formázása
lent kiválasztod a legördülőbe hogy üres cellák
majd a formátum... gomb segítségével pl. megadod a kitöltés fülnél hogy milyen színű legyen a cella -
válasz
kőbaltazár
üzenetére
pl.
D22 tartalma:
=HA(B22="O";"T.F";HA(B22="F";"T.F";HA(B22="MR";"U K";HA(B22="E T";"SZ P"))))D41 tartalma:
=DARAB2(D22:D37)-DARABTELI(D22:D37;"T.F") -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
a debug funkcióval végigléptettem s az derült ki hogy a "CommandButton1"-es a saját helyén ("Munka1") akarja végrehajtani a műveletet, így raktam a "CommandButton2"-be egy "Munka2" fülre (önmagára) való lépést
szal e szerint le tudom futtatni a "CommandButton1"-el a "CommandButton2"-be lévő utasításokatPrivate Sub CommandButton1_Click()
Munka2.CommandButton2_Click
End Sub
Public Sub CommandButton2_Click()
Sheets("Munka2").Select
.... utasítások ....
End Subja s mindent köszi

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

sikerült rosszat küldeni
valszeg küldés előtt felülírtam a fájlt
az a lényeg hogy a szövegdoboz téma megjelenik, de utána jön a hiba

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
tudom s láttam

csak munkahelyen nem működött ez, üresbe se (valszeg valamit elszúrtam)
itthon üresbe működik, de módosítottba már nem
ez nektek működik? klikk
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
nem igaz hogy nekem nem megy

hogy a vba rossz lenne nem hiszem mert egymástól független gépeken se működik
(office 2010-2013)arra megkérhetnélek hogy egy ilyen kis szövegdobozos megjelenítős félét megtudnál osztani ami Nálad működik?

Lehet én vagyok az atom láma

pedig a több száz soros cuccok meg gond nélkül lefutnak

-
válasz
Excelbarat
üzenetére
Szia!
sajnos így se működik

kipróbáltam egy teljesen üres lapon de ugyan úgy nem működikazt is kipróbáltam hogy lépjen át arra a fülre s ott ugyan azt a parancssort futtassa, de akkor is hibát dob

nem értem mi lehet a problem

-
válasz
Excelbarat
üzenetére
Szia!
ezt írtam be:
Sub CommandButton1_Click()
Call CommandButton2
End Subde nem jó, not defined

-
Sziasztok!
lenne egy furi kérdésem

parancsgombot hogy lehet egy másik gombbal "megnyomni"? (különböző fülön vannak)

-
Szia!
kipróbáltam, de hibát lök a futtatáskor
egy ilyennel oldottam meg:
A = ActiveCell.Row
B = ActiveCell.Column
ActiveSheet.Cells(A + 1, B + 0).Selectmivel ez csak 1 ciklus így adtam neki egy ciklus mennyiséget:
Private Sub xxxxx
For x = 1 To 1000
......
Next x
End Subnem olyan elegáns de megoldja a gondom
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(legalabbis nekem)
, de nem ez a problema
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
2000 celláját másolja a vágólapra?