Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nyilván alapvető hiányosságaim vannak ami a programozást illeti (ez vitán felül áll nem is tagadom) vagy csak funkcionális analfabéta vagyok (magyarul és angolul is) de nekem ez:
Ha azt akarjuk, hogy a program folytatódjon hibaüzenet nélkül, ha hiba történik, akkor használjuk a következő formátumot:
Sub Teszt
On Error Resume Next
' ... feladat végrehajtása, amely közben hiba történhet
End Subugyanazt jelenti mint amit Chip Pearson hivatkozott oldalán találtam.

Mindenesetre az eredeti problémámat megoldottad, és hogy miért jó úgy azt egyszer úgyis megértem.

Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Horgász topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50