Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban nem volt időm foglalkozni a válaszokkal, csak most tudtam rá időt fordítani.
Köszönöm a megoldási javaslatokat mind Fferi50-nek (#53054), mind Mutt-nak (#53061). Mivel olyan megoldást kerestem, amely a PQ M kódban „egyszerűen” alkalmazható, ezért Mutt megoldását jegyzem fel magamnak. (Makróban nem vagyok otthon és nem is szeretnék azt alkalmazni, mert később nem tudok hozzászagolni, ha valami változtatásra lenne szükség. Ettől függetlenül a javaslatot köszönöm.)
Valahogy éreztem én, hogy Mutt lesz az, aki tuti fog megoldással szolgálni és nem is tévedtem. Ha egyszer a tizedét tudni fogom PQ-ben, mint ő, akkor nyulat lehet velem fogatni örömömben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50