-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Fferi50 #50007 üzenetére
Szia!
Azért, mert a bezárás nélkül nem látszik az új berögzített személy, azaz a új worksheet egy másik comboboxban, ahol ezt az új worksheet-t ki lehet választani. Ezt még nem sikerült megoldanom. De rajta vagyok ezen is.
Esetleg valami GoTo megoldás nem lehet jó nekem? Talán ha az egyik feltétel teljesül, akkor ugorjon ide, ha a másik, akkor ugorjon oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest