Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Fferi50
üzenetére
Sziasztok!
Na, úgy nézem ez már talán használható lesz valamire.
Illetve jelenleg már merültek fel bennem olyan kérdések, amikre rákerestem magamtól, és lehet, hogy nem a makró az amit én keresek. Lényegében most van egy szerkeszthető fájl, ami tartalmazza a kívánt adatokat, és ezt kell a korábban linkelt táblázatba illeszteni, hogy egy olyan formázott kinézete legyen. Ez csak valami sima hivatkozás szerkesztés, nem? Viszont azzal nem boldogulok, hogy miként tud az alap fájlban levő egy cellából hivatkozni soronként egy másik munkalapon levő külön cellákba. (Remélem érthetően írtam le.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövedelem
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)