Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Lasersailing #47436 üzenetére
Megpróbáltam az eredeti hozzászólásomban kigondolt megoldással, egy lépésben másolni a két adattartományt, majd lerendezni.
A gondom az, hogy a két forrásban nem azonos dátum formátum van használva (mindkettő egy rendszer outputja, tehát nem változtatható).
Az egyik dátumot felismeri, a másikat nem, így nem tudom lerendezni dátum szerinti sorrendbe. Ha a "rossz" dátumba F2-vel bemegyek, majd enter, akkor már rájön, hogy ez egy dátum. Hogyan tudom VBA-ban elmondani, hogy az adott cella egy dátum formátum?Jelenleg ezzel próbálkozom, de nem segít:
Sheets(TKE).Cells(tke_sm, 1).NumberFormat = "yyyy/mm/dd"
-
Lasersailing
senior tag
válasz
tripla, bocsánat
-
Lasersailing
senior tag
válasz
tripla, bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Laptop alkatrészek
- Elektromos autók - motorok
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest