-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makrót meg lehet hívni billentyűkombinációval is, de nem ez a probléma. A feladat olyan módon nem megoldható, ahogyan a probléma fel volt vetve. Vagyis nem lehet azt megoldani, hogy ha valaki beír egy cellába valamit, auotmatikusan az legyen a sheet neve. Csak úgy lehetne, hogy utána megnyomna egy parancsgombot vagy billentyűkombinációt. Egyébként lehet a sheetekre a nevük nélkűl is hivatkozni szerintem, méghozzá kollekcióval (collection).
-
lapa
veterán
azért nem eszik olyan forrón a kását ismerni pár dolgot benne meg érteni hozzá nem ugyanaz. mindenesetre igen megtisztelő, még ha nem is igaz. télleg nem vágod esetleg ezt: Bővebben: link ? a run parancs benne van a súgóban, de nem bírtam kiokosítani mit is kéne csinálni.
a feladathoz: egyébként nagyjából ennyi nálam is. talán annyit tudnék még hozzátenni, hogy a sheets-re lehet indexxel is hivatkozni: sheets(2) a második fület jelenti. mondjuk én még sose használtam, mert ha berakok útközben még egy fület az elejére, akkor ugrott a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest