-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
kipróbáltam, köszi.
Sajna ennél a sornál elhasal:
If WF.CountIf(Range("J1:J6"), Range("B" & i)) + WF.CountIf(Range("J1:J6"), Range("C" & i)) = 0 ThenEz egy xlam file, amiben van egy rejtett workbook (ThisWorkbook), illetve egy rejtett Worksheet (Usernames).
Azt csináltam, hogy a userneveket erre a rejtett worksheet A oszlopába írtam, A2:A7 mezőkbe listáztam, majd a makróval a hivatkozást átírtam:If WF.CountIf(Worksheets("Usernames").Range("A2:A7"), Range("B" & i)) + WF.CountIf(Worksheets("Usernames").Range("A2:A7"), Range("C" & i)) = 0 Thenígy viszont nem tudja lekezelni. Lehet mert rejtett? (szeretném xlam formátumban tartani a dolgot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50