Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
válasz
bteebi
üzenetére
Kicsit kiszanáltam pár adatot, itt elérhető a megosztás.
A tranzakciók fülbe dobálom a költségeket, a példa fülön van egy fix szélsségű tábla (igaz ez nem kimutatásos, hanem képletekkel számolós). Nem feltétlen kell külön lennie a bevétel/kiadás résznek, de egy ilyen lenne a célom. A kimutatásokban mindig meggyűlik a bajom, most se tudtam a megfelelőre formázni. Felső sorban évek, azon belül a hónapok kibonthatóak. Remélem így érthetőbb a problémám.DeFranco: Köszi a tippet, lehet ez lesz a vége. Amúgy ismerős volt a neved, ezért keresgettem egy kicsit a jegyzeteim között, ott találtam ennek a hozzászólásodnak a linkjét.
Ebben írtál a nagyobb kiadások előre tervezett fedezeteiről, ilyet hogy lenne érdemes megoldani? Az ömlesztett részbe egy külön kategóriába rakosgatni költségeket? Csak így hogy tudom megoldani hogy amikor ténylegesen megvalósul egy ilyen nagyobb költés (pl. nyári utazás, kocsi vásárlás), akkor hozzá legyenek kapcsolva annak a fedezetét jelentő sorok? Vagy nagyon rossz úton járok ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50